Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Κάτσε να τα πούμε, ρε Νικόλα!

Πήραν τηλέφωνο στο Μαξίμου τα «Jumbo» και διαμαρτυρήθηκαν
για τη χαμηλή ποιότητα της διαφήμισης Σαμαρά
Τον είδατε στο Παρίσι τον Σαμαρά. Είχε πάρει μαζί του μάλιστα τον «Κάτσε ρε Νικόλα» και 6-7 άλλα πιτσιρίκια και γύρισε νέα διαφήμιση.

♦ Το «Κάτσε ρε Νικόλα» έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις οικογένειες, αφού τα παιδιά τους ζητάνε τις φοβερές μοδάτες πανάκριβες φόρμες που φορούσαν στη διαφήμιση τα άλλα πιτσιρίκια. Και μετά κάποιοι λένε ότι έχουμε κρίση.

♦ Πήραν τηλέφωνο στο Μαξίμου τα «Jumbo» και διαμαρτυρήθηκαν για τη χαμηλή ποιότητα της διαφήμισης Σαμαρά.

♦ Η διαφήμιση αυτή υποστηρίζουν...
ότι θάβει οριστικά τον Σαμαρά. Δεν είναι σίγουρο. Γιατί το ζητούμενο μιας διαφήμισης είναι να γίνεται ντόρος, έστω και αρνητικός. Οι Αμερικανοί λένε ότι κάθε φορά που λέγεται το όνομά σου είναι διαφήμιση, εκτός αν αναφέρεται στο μάρμαρο του κοιμητηρίου.

♦ Κάτι πρέπει να κάνει ο Τσίπρας. Να γυρίσει άμεσα διαφήμιση με μωρά να αλλάζουν πάνες ή να να κάνει διαφήμιση με παιδάκια στο μπάσκετ. Αυτή που πρωτοείδαμε χθες το βράδυ με σύνθημα «Η ελπίδα έρχεται» αποπνέει απελπισία. Και το «ε-ε-έρχεται» ήταν σύνθημα εποχής Καραμανλή της Πολιτείας.

♦ Πήγα στο περίπτερο να αγοράσω την «Αυγή» και από λάθος μου έδωσαν το «Βήμα». Αλλά δεν πειράζει, πιο ΣΥΡΙΖΑ ήταν.

♦ Το γυρίζει και το Μέγκα. Παίρνει θέση, τοποθετείται. Μέχρι και τον Ευαγγελάτο πήρε, που είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

♦ Ο Στουρνάρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στο μόνο που συμφώνησαν ήταν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα καταθέσεων. Για τις αναλήψεις ρωτάμε τι γίνεται.

♦ Το εκλογικό τοπ 5 του Σαββατοκύριακου:

1. Τσίπρας: «Τέλος τα τζάκια». Πέλετ.

2. Σίλβερ αλέρτ. Χάθηκε ο ψηφοφόρος που υποστήριζε τον Κουβέλη.

3. Συνελήφθη ο ημεδαπός Αντώνιος Σαμαράς, ετών 64, κάτοικος Μεγάρου Μαξίμου, για εκμετάλλευση ανηλίκων σε διαφήμιση. Κατηγορείται επίσης για αποπλάνηση ενηλίκων με περιτύλιγμα καραμέλες για ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα.

4. «Θα γίνει Κούγκι» μάς απείλησε ο Βενιζέλος. Ιδια κατάσταση δηλαδή θα γίνει με τα διάφορα ΠΑΣΟΚ.

5. Ο Κουτσούμπας σωστά είπε ότι οι μισθοί θα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα του Αγίου Ποτέ. Επρεπε όμως να χρησιμοποιήσει άλλον άγιο.

♦ Δεν παίρνω θέση στο θέμα που ξέσπασε για τον Αρβανίτη και πώς αποκάλεσε τον πρωθυπουργό. Είμαι βέβαιος όμως ότι θα σάρωνε ένα κόμμα που θα λέγονταν Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ.

♦ Μετάνιωσα, παίρνω θέση. Να με συγχωρεί ο Αρβανίτης, αλλά έχει δίκιο ο Σαμαράς για τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε. Δεν λέγεται. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον τρόπο που το έγραψε το γαλλικό περιοδικό. Είναι πολλές οι αποχρώσεις του μαλάκα. Πιο πολλές από τις 50 αποχρώσεις του γκρι.

♦ Αλλωστε ο πρωθυπουργός αποθεώνεται σε όλες τις εμφανίσεις του. Του φωνάζουν «Είσαι πολύ μεγάλος...» και σταματάνε εκεί.

♦ Πώς είδε το «Πάμε Λουκέτο» τη διαδήλωση στο Παρίσι:

•Κλειστό το μετρό Συντάγματος λόγω της διαδήλωσης στο Παρίσι.

•Και ο Νταβούτογλου από την Τουρκία, όπου οργιάζει η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η ελευθερία του Τύπου, στη διαδήλωση.

•Ο Ομπάμα δεν πήγε. Δεκαπέντε θύματα είναι καθημερινό φαινόμενο γι’ αυτόν.

•Η διαδήλωση έπρεπε να είναι κατά των περισσότερων από τους 60 «ηγέτες» που παραβρέθηκαν. Επρεπε να τους ρίξει και τα ΜΑΤ ο Κικίλιας.

♦ Φανερά εκτός κλίματος η Μέρκελ κι ο Σαμαράς. Πήραν προσπέκτους για να δουν τι κάνουν στις διαδηλώσεις. Κρατούσαν και πανό κατά των μνημονίων.

Μετά τον άρχισε κι η Μέρκελ στο δούλεμα: «Κάτσε ρε Νικόλα, να τα πούμε».

Λάκης Μπέλλος από efsyn