Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Νύχτα θα φύγει η μαριονέτα των δανειστών από αρχηγός της ΝΔ

Γράφει ο mitsos175

Τρείς και νύχτωσε. Νύχτα θα φύγει η μαριονέτα των δανειστών από αρχηγός της ΝΔ. Ποιά ΝΔ, ούτε η ΔΗΜΑΡ τέτοιο χάλι. Μες την απελπισία του σήκωσε το πρώην καταλληλότερο, τον Καραμανλή το Β' το "Μπουχέσα". Τον πήρε άρον - άρον με τα σουβλάκια παραμάσχαλα και τα κοκορέτσια να κρέμονται από το στόμα. Τίποτα! Ούτε ψυχή δε πάτησε να τους δει.

Κάτι συγγενείς τους μόνο να μοιρολογάνε. Στη φάρμα με τα βοοειδή έπρεπε...
να κάνει συγκέντρωση, να είναι οι νεοδημοκράτες στο στοιχείο τους. Άλλωστε εκεί μοίραζε προεκλογικές υποσχέσεις για επιδοτήσεις. Για το έργο που αφήνει, κάνει "γαργάρες". Ούτε κιχ για τα αγροτικά δάνεια, τσιμουδιά για την φορολογία, ξέχασε και τη νίλα που έπαθε με το Ρώσικο εμπάργκο, μόνο υποσχέσεις ότι ΘΑ μειώσει τον ΕΝΦΙΑ που ο ίδιος άδικα έβαλε.

Μετά από αυτά τα απίστευτα ψέματα που είπε, πως να μην αυξηθεί η ψαλίδα; Τρίτο κόμμα η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη μετά τους αναποφάσιστους. 15 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όταν μιλάει ο Σαμαράς, ο Άδωνης κι ο Βορίδης φεύγουν όλοι από κοντά τους τρέχοντας. Και με τους άλλους νευριάζουν επίσης, αλλά αυτοί ειδικά βρωμάνε φασισμό, η μπόχα τους δεν αντέχεται. Δεν έχει καταλάβει ο Σαμαράς (ευτυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ) πως όσο περισσότερο προσπαθεί να φοβίσει, τόσο πιο τρομαγμένος φαίνεται ο ίδιος.

Μου είπαν ότι έκανε "συγκέντρωση". Έκανε; Δεν είδα τίποτα. Κάποια κηδεία είχαν αλλά δεν πήγαν πολλοί. Φαίνεται η μακαρίτισσα η ΝΔ δεν ήταν και πολύ δημοφιλής όσο ζούσε. Ούτε άφησε τίποτα πίσω της. Μόνο χρέη. Τελικά ο Αντωνάκης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Να κάνει μικρότερη "συγκέντρωση" κι από του Βενιζέλου, που θα βλέπει Βουλή από την TV. Αν έχουν τηλεόραση στο κελί του στον Κορυδαλλό. Άκη, να ζεστάνεις τα στρώματα. Σου έρχεται παρέα. Πόσοι; Ολόκληρη Λίστα.

Για να μιλήσουμε με στοιχεία:
Όλο το "Ιωάννης Βελλίδης" έχει χωρητικότητα 2.400 ατόμων. Όμως η συγκέντρωση της ΝΔ έγινε σε μια μόνο αίθουσα από τις πέντε! που διαθέτει. Επομένως ούτε 1.000 άτομα! Μόνο μερικές εκατοντάδες χαχόλοι σε μια περιοχή αλλοτινό "κάστρο" της ΝΔ. Με πυρετώδη κινητοποίηση από μεριά της γαλάζιας συμμορίας. Κατάντια. Αλλά τι τα θες; Νεοδημοκράτης καταντάς δε γίνεσαι.
Για σύγκριση, μόνο οι θέσεις των καθήμενων στις εξέδρες (χωρίς καν το χώρο του γηπέδου) στο Παλέ ντε Σπορ (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) είναι 5.138. Ο Τσίπρας δηλαδή είχε πολλαπλάσια συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Επιμένετε για το "ντέρμπυ" δημοσκόποι;

Αν ήμουν νεοδημοκράτης, θα του έλεγα να μην προσκαλέσει ξανά κόσμο ούτε για πάρτι γενέθλιων. Όμως δεν είμαι κι έχω ανάγκη σαν άνεργος το γέλιο, γι αυτό: Προσπάθησε ξανά Αντώνη, στην ανάγκη πάρε την αφέντρα σου τη Μέρκελ, να σου στείλει δυο φορτηγά με γκεσταπίτες από Βερολίνο. Κάνε έξω συγκέντρωση μόνο βάλε κουδούνια στα γίδια μη χαθούν.

Και κάτι τελευταίο: Πριν φύγεις ήταν ανάγκη να πάρεις μηχάνημα, για να καταστρέψεις τα έγγραφα, που δείχνουν τις "πομπές" σας; Οι φίλοι σου τα SS το 1945, όταν υποχωρούσαν, απλά τα καίγανε. Πάντως τη δίκη δεν τη γλύτωσαν. Χάρη στους Κομμουνιστές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ