Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Τράγκας στον αέρα: «Διακινούν πληροφορίες ότι θα μας γ@μίσ⓪υν€»

O Τράγκας – που από υμέτερος έγινε ημέτερος – ξεσαλώνει καθημερινά κάτω από την ανοχή του Ραδιοτηλεοπτικού, το οποίο στα αντιμνημονιακά φεγγάρια τού δημοσιογράφου τον είχε λιανίσει στα πρόστιμα και τον πλήρωνε χρυσάφι ο Real που είχε μπει στο μάτι των κενταύρων της ραδιοφωνικής καλλιέπειας και της ηθικής των ερτζιανών. Τώρα ο Γ.Τ. μπορεί να αποκαλεί «αρχιμ@λάκα» ακροατή, όπως γράφαμε πριν από μια εβδομάδα (διαβάστε εδώ), να μην του γίνεται ούτε παρατήρηση και να συνεχίζει ανεμπόδιστος. Το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν...
από τις 10, το χόντρυνε ακόμα περισσότερο. «Διακινούν πληροφορίες ότι θα μας γ@μίσ⓪υν€», είπε ορθά κοφτά, και έξω φωνή, αλλά αφτί δεν ίδρωσε. Ιδού ολόκληρη φράση:

«Ένας άλλος μου λέει να βγω αντάρτικο, Τράγκας fm στο διαδίκτυο, και άσε μού λέει τους ανεπάγγελτους να κυβερνάνε την Ελλάδα. Το ωραίο είναι ότι διακινούν πληροφορίες ότι θα μας γ@μίσ⓪υν€, ότι θα μας κλείσουν τα σπίτια, ότι θα μας πάνε φυλακή. Φτάνουν ως εδώ με τα βαπόρια όλα, ξέρετε – καταλαβαίνετε; – μερικούς τους έχουνε μαγνητοφωνημένους, τέτοια πράγματα. ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΊΤΕΕΕΕΕ!».

Από Harddog