Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους;

Αυτή τη στιγμή παίζονται πολλά, μα πάρα πολλά στην Ελλάδα και δεν αφορούν μόνο εμάς τους Έλληνες. Μόνο εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα, ούτε έχουμε καταλάβει τη δύναμή μας. Είμαστε απλά μια απληροφόρητη, τρομαγμένη αγέλη υπηκόων και όχι κοινωνία πολιτών.

Παίζεται η ίδια η ως τώρα πορεία της Ευρωζώνης, ακόμα και η πορεία της παγκοσμιοποίησης, όσο και αν αυτό ηχεί υπερβολικό. Φανταστείτε δηλαδή να μην εκλεγεί ΠτΔ και να σχηματίσει, με τη βούληση του λαού, κυβέρνηση...
η Αριστερά. Εάν στη συνέχεια επιτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα, τότε θα δημιουργηθεί αμέσως ένα αντίστοιχο ρεύμα σε όλα τα κράτη που θα ανατρέψει τα πάντα στην ΕΕ και ευρύτερα. Αν όμως (το πιθανότερο) οδηγηθεί για παραδειγματισμό ο ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη αποτυχία, τότε θα ανοίξουν στο εσωτερικό της χώρας οι ασκοί του Αιόλου. Κατά πάσα πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταθέσει τα όπλα, αλλά θα προσφύγει στο λαό, θα προκηρύξει δημοψήφισμα και θα ξεσηκώσει το λαό. Διαφορετικά θα ευτελιστεί και θα διαλυθεί.

Σε κάθε περίπτωση, θα ανατραπεί ένα ολόκληρο καθεστώς, όπως το ξέραμε μέχρι τώρα. Τα μεν δημοψηφίσματα θα μπουν στη ζωή μας, ταυτόχρονα δε θα ξεπηδήσουν νέες ανεξέλεγκτες από το σύστημα και οργισμένες λαϊκές δυνάμεις, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση σε ένα κράτος στο κέντρο της Ευρωζώνης και της παγκοσμιοποίησης, μέχρι στιγμής απόλυτα ελεγχόμενου και υποτελούς.

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους; Λέτε να αφήσουν να αποτύχει το πείραμά τους στην καρδιά της Ευρωζώνης, στην καρδιά της παγκοσμιοποίησης; Προβλέπουμε λοιπόν σύντομα, μεγάλη κατατρομοκράτηση των πάντων, βουλευτών και υπηκόων.