Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τσούζουν και πονάνε οι αποκαλύψεις τα γαλάζια γίδια.

Γράφει ο mitsos175.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ακόμα και αυτά τα αίσχη που αποκαλύφθηκαν, αυτές οι αθλιότητες των δοσίλογων να κρατηθούν οπωσδήποτε στην εξουσία, είναι ένα μικρό μέρος της πραγματικής σαπίλας, της διαφθοράς της ΝΔ, που μπροστά της ο Κόπρος του Αυγεία μοιάζει με πεντακάθαρο αποστειρωμένο χειρουργείο. 

Από όλα έχει μπαξές: Μίζες από εταιρείες, κουκουλώματα, απάτες, καταχραστές...
δημοσίων χρημάτων, εκβιασμούς, ψέματα, βία, ως και σεξουαλικά σκάνδαλα... Είναι τόσο πολύ διεφθαρμένοι, που η ακόμα κι η πιο σκληρός μαφιόζος αισθάνεται ερασιτέχνης μπροστά τους.

Για να δούμε: Τρία εκατομμύρια ευρώ σε 180 κηφήνες... είναι πάνω από μισό δις! 540.000.000! Να που πάνε τα κλεμμένα από τις συντάξεις, από τους μισθούς. Να που πηγαίνει η Υπεραξία, το κέρδος δηλαδή από την κατάργηση της Κυριακής, των εργασιακών δικαιωμάτων, το κόψιμο επιδομάτων, από την ανασφάλιστη εργασία. Χρησιμοποιούν τα κλεμμένα για να παραμείνουν στην εξουσία ώστε να κλέβουν στον αιώνα τον άπαντα.

Αυτό που εσύ θεωρείς έγκλημα είναι για αυτούς και τα αφεντικά τους "επενδύσεις". Η διαφθορά είναι ο Καπιταλισμός. Όσο μεγαλύτερη η σαπίλα τόσο πιο στυγνό κι απάνθρωπο το οικονομικό μοντέλο. Κι αντιστρόφως. Ο μόνος τρόπος να ξεβρομίσει ο τόπος είναι να νικηθεί ο φόβος. Γιατί σαν γνήσιοι κακούργοι το φόβο χρησιμοποιούν για να παραμείνουν στην εξουσία. Φόβο που καλλιεργούν έντεχνα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που κι αυτά είναι εντελώς βουτηγμένα στο βόθρο και που βγάζουν το κεφάλι τους απ' αυτόν για να μας κοροϊδέψουν. 

Λεφτά για εξαγορά, για μίζες, για βρομοδουλειές, σίγουρα υπάρχουν κι είναι πάρα πολλά. Αν τα συμφέροντα "επενδύουν" εκατομμύρια για μια ψήφο, φαντάσου τι μαύρο χρήμα έχει πέσει στις υπογραφές δισεκατομμυρίων για έργα, εξοπλισμούς κοκ. Αν ο φύρερ του ΛΑ(Γ)ΟΣ είχε εκατομμύρια μόνο από μια ερώτηση, φαντάσου τι παράνομο χρήμα κυκλοφορεί. 

Γιατί δεν δίνουν αυτά τα χρήματα στους ανέργους, στους άστεγους, στους εργαζόμενους να στηρίξουν τους εκλεκτούς τους, όπως έκαναν στο παρελθόν; Ο λόγος είναι η πλεονεξία των πλουσίων. Πιστεύουν πως, αν επιστρέψουν κάτι, ένα ψίχουλο από τα χρήματα των ίδιων των εργατών, οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν κι άλλα. Επομένως θα μειωθούν τα κέρδη τους! Ο πλούσιος, που θα ξοδέψει ένα δις για πάρτι, θα κλαφτεί στους πουλημένους εργατοπατέρες για αύξηση μισθού ενός μόνο ευρώ! Γιατί; Γιατί θέλουν ο κόσμος να μάθει να ζει με λιγότερα δουλεύοντας περισσότερο. Μ' όλο και λιγότερα, δουλεύοντας όλο και περισσότερο. Ο πεινασμένος, ο "Λούμπεν", που τρώει από τα σκουπίδια, θα κάνει τούμπες από τη χαρά του για ένα πιάτο φαί και θα δουλεύει όλη την ημέρα, κάθε μέρα χωρίς διακοπή, ενώ ο προλετάριος με ταξική συνείδηση θα διεκδικήσει αυτά που πράγματι αξίζει. 

Τέλος κάνε ένα πείραμα για να το κατανοήσεις καλύτερα. Απευθύνομαι στον ψηφοφόρο που δεν είναι Αριστερός, αλλά ψήφιζε κόμματα εξουσίας επειδή τον διόριζαν. Παλιά τους ψήφιζες για μια μόνιμη θέση στο δημόσιο. Σήμερα παρακαλάν τα παιδιά σου για ένα "πεντάμηνο". Χωρίς εξασφάλιση με το ένα τρίτο και λιγότερο των αποδοχών του δημοσίου υπαλλήλου. Την ίδια στιγμή που πληρώνεις νοίκι για το σπίτι σου μεταξύ άλλων χαρατσιών, η περιουσία των κηφήνων αυξάνεται. Δουλεύεις περισσότερο και σου δίνουν τα μισά από πριν. Λοιπόν; Κατάλαβες που το πάνε; Θέλεις μήπως τα εγγόνια σου να ψηφίζουν για ένα καρβέλι ψωμί τη βδομάδα; Αν όχι κάνε Επανάσταση. Χτύπα πρώτα το φόβο σου, σκέψου λογικά και μετά πάλεψε μαζί μας. Αλλιώς είσαι πρόβατο επί σφαγή. Αν καθίσεις, να εύχεσαι να τους κάτσεις στο λαιμό καθώς σε καταβροχθίζουν...