Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αθλιος ο Χασαπόπουλος, υποκριτής ο Λοβέρδος για τον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό (Βίντεο)

Υποκριτής και παριστάνοντας τον ανεύθυνο ήταν ο υπουργός Παιδείας Αντρέας Λοβέρδος σε πρωινή τηλεοπτική του παρουσία όταν κλήθηκε να σχολιάσει την στάση του Νίκου Ρωμανού που προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας τα αυτονόητα. «Είμαι υπέρ» να λαμβάνει εκπαιδευτικές άδειες ο Ν. Ρωματός, μας είπε για να συμπληρώσει καπάκι: «Βέβαια θα κρίνει ο υπουργός και τα αρμόδια υπουργεία, αν υπάρχει θέμα με την ασφάλεια του υπολοίπου κόσμου»!, μας είπε ο γελοίος για να πάρει πάσα ο Χασαπόπουλος και να ρίξει τα εμέσματά του:...
«Όταν η ελληνική κοινωνία ψάχνει να βρει που είναι ο Ξηρός και όλοι φοβούνται ότι θα γίνει ένα χτύπημα, ε, σ’ αυτά τα πράγματα οι διωκτικές αρχές είναι πολύ επιφυλακτικές»! Αηδία, ο μαρκουτσοφόρος του Mega. Δεν φτάνει που ανακάλυψε ότι την ελληνική κοινωνία την απασχολεί ο Χριστόδουλος Ξηρός, έδωσε και άλλοθι σ’ όλους αυτούς που οδηγούν σε θάνατο τον Νίκο Ρωμανό.

Δεν μπορεί να εκτιμήσουμε αν η δήλωση Λοβέρδου, ότι μίλησε με τον Κικίλια παροτρύνοντας τον «να προσέξει ιδιαίτερα» γιατί «Δεν μπορεί να αφήσουμε τον Νίκο Ρωμανό να πεθάνει», προμηνύει κυβερνητική υποχώρηση τώρα που ο Ν. Ρωμανός έχει φτάσει ένα βήμα πριν το μοιραίο. Πιθανόν αυτές οι δηλώσεις να είναι και δείγμα κυβερνητικού πανικού μπροστά στην παλληκαρήσια στάση που κρατάει ο 21χρονος αναρχικός.

Μακάρι της επόμενες ώρες να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις. Πάνω απ’ όλα αυτή την στιγμή είναι να βγει νικητής ο Ν. Ρωμανός στον ηρωικό αγώνα που δίνει.
Από vathikokkino