Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Αντιλαλούν οι φυλακές ωωχ

♦ Μελισσανίδης και Μαρινάκης κατά βάθος είναι φίλοι. Εχουν μάλιστα και ντούμπλεξ τηλέφωνο.

Μεγάλο το δράμα τους. Κατηγορούν ο ένας τον άλλο ότι στήνουν διαιτητές. Δεν ξέρεις τίνος το μέρος να πάρεις. Ισως να έχουν και οι δυο τους δίκιο.

♦ Ο Γιωργάκης στον κόσμο του στη συνάντηση με τον Βενιζέλο. Ζήτησε από τον Μπένι να δει, έστω από περιέργεια, το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ και ρωτούσε αν έχει ακόμα στο συρτάρι...
του σπιτιού του τα αμυντικά σχέδια της χώρας.

Διαμαρτυρήθηκε δε, επειδή ο Βενιζέλος πούλησε μισοτιμής τα είδη γυμναστικής που είχε στη Χαριλάου Τρικούπη και πώς θα ξεπληρώσουν τώρα τα χρωστούμενα του ΠΑΣΟΚ.

♦ Καλά Χρεωστούμενα, απάντησε ο Βενιζέλος και είπε αν βρουν ΠΑΣΟΚ, να τα εισπράξουν.

Μετά εξέφρασε τη γνώμη του για την πολιτική κατάσταση. Οτι δηλαδή καλό είναι να μη γίνουν ποτέ εκλογές.

♦ Η συνάντηση έγινε γενικά μέσα σε καλό κλίμα. Ο Γ. Παπανδρέου δεν τη χρέωσε σαν διάλεξη και δεν πήρε ούτε ένα δολάριο.

Μας έφαγε η αγωνία, λιώσαμε, για το πότε θα συναντηθούν επιτέλους Σαμαράς - Τσίπρας. Ιστορική συνάντηση, Κένεντι – Χρουστσόφ ένα πράγμα. Πλανητάρχες και άνω οι άνθρωποι. Σαν τον λαϊκό τραγουδιστή.

♦ Πανηγυρίζει ο Μιχαλολιάκος, γιατί πλέον θα επιτρέπεται το σεξ στις φυλακές. Μάλλον γι’ αυτόν καθιερώνεται το μέτρο.

Ο Κασιδιάρης την πάτησε. Συνευρέσεις θα επιτρέπονται μόνο με συζύγους ή μόνιμες σχέσεις. Αυτόν, όμως, για να τον διαφημίζουν, τον εμφάνισαν με 10 διαφορετικές «Σταρ Ελλάς». Θα μείνει με τη «Σταρ Ελλάς στο χέρι».

♦ Κάτι μπέρδεψε όμως. Το μέτρο δεν εφαρμόστηκε ακόμα. Γιατί χθες που τον επισκέφθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την υποδέχτηκε με φανελάκι, σορτσάκι και αγκυλωτό σταυρό τατουαζάκι. Μη γ@μάς πολύ.

Σωστή η απόφαση για σεξ στη φυλακή, αλλά στην Ελλάδα έγινε εξ ανάγκης. Αφού λόγω συνωστισμού, ούτως ή άλλως οι κρατούμενοι είναι ο ένας πάνω στον άλλο.

♦Πάνε καλά; Εδώ δεν υπάρχουν κελιά για κρατούμενους, θα βρεθούνε κελιά για σεξ; Το κελί 33, θα λέγεται έτσι πλέον, γιατί θα στοιβάζονται 33 ζευγαράκια σε ένα κελί.

Κυκλοφορεί και το νέο σουξέ: «Αντιλαλούν οι φυλακές ωωχ».

♦ Ο Ακης όταν έμαθε τα νέα, είπε: «Τώρα βρήκαν να το κάνουν; Δεν με συλλαμβάνανε 20 χρόνια νωρίτερα;».

Ο Καρατζαφέρης ρωτούσε με ενδιαφέρον να μάθει για το μέτρο.

♦ Τα καλά του σεξ. Οδηγός στα 101 του, κατάφερε να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησής του και να γίνει ο γηραιότερος Ευρωπαίος οδηγός. Και δεν είναι ο Μητσοτάκης, αλλά ακράτητος οδηγός από την Ακράτα.

Σημίτης και Παπανδρέου θα συναντηθούν κι αυτοί. Θα συμφωνήσουν δε απόλυτα και θα κατανοήσουν ο ένας τον άλλο, γιατί μιλάνε και οι δύο με σαρδάμ. Εχουν μείνει στην Ιστορία ως «Σαρδαμάπαλοι».

♦ Υπάρχουν προβλέψεις ότι θα υπάρξει ακόμα και συνάντηση Μαρινάκη- Μελισσανίδη. Ο τόπος συνάντησης μόνο δεν είναι γνωστός.

Πάντως όχι στον υπόνομο που λέει το πρωτοσέλιδο ότι γίνεται η μονομαχία τους. Ωχ, ωχχχ τι έχει να γίνει!

Λάκης Μπέλλος από efsyn