Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βούλτεψη vs Αλαμουντίν - Εκτακτη εισφορά για τις εξαγορές βουλευτών!

Aυτό είναι το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να πετύχει η Σοφία Βούλτεψη: έφαγε σε προβολή την Αμάλ Αλαμουντίν, που την περιμέναμε πώς και πώς!

Και ναι μεν έγινε το σχετικό σόου της κυρίας Κλούνεϊ με τον Τασούλα, όμως την έφαγε λάχανο η Σοφία Βούλτεψη με τις δηλώσεις της. Αυτό με τον «ακτιβισμό της λάσπης» πώς το σκέφτηκε;

Είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ πως βρίζει όλη μέρα, ότι είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία. Συγκρατήθηκε όμως. Δεν μίλησε για...
«Εκκενώσεις βόθρων ο Σκουρλέτης».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει: «Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Ακολούθησαν πολλοί γύροι αντιπαραθέσεων, όχι και στο ευπρεπέστερο επίπεδο:

ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Εκανε η μύγα κѠλ⓪ κι έχεσε τον κόσμο όλο!

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Οποιος νύχτα περπατεί, λάσπη και σκ@τά πατεί!

ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Σκ@τά στα μούτρα σας!

Η κ. Βούλτεψη είπε, επίσης, ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσουν τα ΑΤΜ και δεν θα μπορέσει να σηκώσει ο Αδωνις τα λεφτά.

Για την Αλαμουντίν, τι να πούμε. Εφαγε τη σκόνη της Σοφίας. Θα μιλήσετε για ομορφιά. Ομως, οι φωτογραφίες μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. Ο Κλούνεϊ έπρεπε να παντρευτεί τη Βούλτεψη.

Η Αλαμουντίν έφαγε στου σεφ Λαζάρου. Είμαι υποχρεωμένος να το πω, γιατί του έγινε τέτοια διαφήμιση, λες και υποδεχτήκαμε τον σεφ στην Ελλάδα.

Η σύζυγος Κλούνεϊ έφαγε αχινούς. Ο Τασούλας, που είναι λίγο αμάθητος, πατούσε τους αχινούς.

Εφαγαν στο «Βαρούλκο» θαλασσινά και ο Τασούλας ρωτούσε πώς ανεβάζουν τον κουβά με το βαρούλκο.

Αυτό, πάντως, δεν θα το αντέξουμε. Να μη φέρει πίσω τα Μάρμαρα η Μελίνα και να τα φέρει ο Τασούλας.

Γελούσαν και τα αυτιά του. Το ίδιο ενθουσιασμένη ήταν και η Αλαμουντίν. Αφού θέλει να χωρίσει τον Κλούνεϊ και να πάρει τον Τασούλα.

Το σόου Βούλτεψη – Αλαμουντίν μπορεί να το ξεπεράσει μόνο το σημερινό σόου Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός θα πάει και βόλτα την κ. Κλούνεϊ. Την ίδια διαδρομή που έκανε στη βόλτα με τη Μέρκελ.
……………………………………………………………………………………

280 τα «Ναι» για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Τρομακτικό ποσό τα 200-300 ευρώ. Δεν είναι ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Εξαγορά είναι.

Παρακολουθούν και το τηλέφωνο του Ταμήλου. Αυτοκτόνησε ο ΕΥΠατζής που κατέγραφε τους διαλόγους.

Μία δημοσκόπηση στην «Ανατροπή», που έδειχνε ότι η διαφορά γίνεται μη αναστρέψιμη, έκανε αμέσως ΣΥΡΙΖΑ τούς:

1. Νίκο Ευαγγελάτο.

2. Παντελή Καψή, που μάλιστα διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν μεταδόθηκε η ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Πες τα, βρε Παντελή! Εσύ πάντα ΣΥΡΙΖΑ ήσουν.

Χτυπάνε κάρτα από σήμερα οι βουλευτές στη Βουλή. Το πρωί ένας χτύπησε 34.

Ο Σαμαράς, επειδή δεν πατάει ποτέ, θα τη στέλνει καθημερινά με κούριερ.

Στην αρχή οι βουλευτές χάρηκαν γιατί νόμισαν ότι είναι πιστωτική, αλλά τους κόπηκε στη μέση η χαρά.

Με την ίδια κάρτα οι βουλευτές θα ψηφίζουν εφεξής ηλεκτρονικά. Τι, θα τα καταργήσουμε; Θέλω να ακούω τα «Ναι» και τα «Οχι». Γι’ αυτό βλέπαμε τη Βουλή. Για τα «Ναι», «Οχι» και «Ναι σε όλα».

Αυτή η Βουλή έχει δώσει τα περισσότερα «Ναι σε όλα» στην κοινοβουλευτική ιστορία. Μην το καταργήσετε. Θέλουμε να τους βλέπουμε και να τους ακούμε να το λένε.

Μέχρι να μάθουν οι βουλευτές τον ηλεκτρονικό τρόπο ψηφοφορίας, βλέπω τα «Ναι» στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας 280.

Και η τελευταία είδηση: ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ότι έχει το κοπιράιτ της λέξης «Αποστασία» και να μη χρησιμοποιείται σε ανάλογες κινήσεις. Και δίνει την πάσα για το επόμενο θέμα.
………………………………………………………………………

Εκτακτη εισφορά για τις εξαγορές βουλευτών!

ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ έκτακτη εισφορά από την κυβέρνηση για τη δημιουργία κουμπαρά εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, βέβαια, θα ακολουθήσει τον νόμιμο δρόμο για την εκλογή Προέδρου. Γι’ αυτό είναι τόσο ενοχλημένη έως και εξοργισμένη για τα σενάρια δημιουργίας κουμπαρά από επιχειρηματίες, κάτι που ούτε ισχύει και το καταδικάζει απερίφραστα. Μα πώς τη σπιλώνουν έτσι;

Η ΕΚΤΑΚΤΗ εισφορά δεν θα είναι μόνιμη και θα αφορά μόνο την εκλογή Προέδρου για το 2014.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ όμως να πληρωθεί άπαξ, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει. Εφτασε ο Φεβρουάριος.

Η ΕΠΙΒΟΛΗ έκτακτης εισφοράς για την εξαγορά βουλευτών θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους πολίτες. Αναμένεται να γίνουν μεγαλύτερες ουρές στις τράπεζες απ’ ό,τι για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ο σκοπός τώρα είναι ιερός. Πρέπει να μαζευτούν τα χρήματα και οι 180 ψήφοι, αλλιώς πάπαλα.

ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ πλευρίζει βουλευτές. Ετσι είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Καλαντζής. Αλλά δεν δίνει χρήματα, πληρώνει σε είδος: θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

ΕΤΣΙ που τον άκουγα στο ράδιο τον Καλαντζή, έτοιμος ήταν να αποδεχθεί την πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσει το μέλλον του και να γίνει αργυρώνητος.
……………………………………………………………………

Η μητέρα των μαχών με τα Νησιά Φερόες
Μάρμαρα και θεάματα αυτή η κυβέρνηση
Ολα θα κριθούν σε ένα μήνα ακριβώς. Στις 14 Νοεμβρίου η Εθνική, που έχασε από τη Βόρεια Ιρλανδία με 2-0, παίζει πάλι στο «Καραϊσκάκη» με τα Νησιά Φερόες που είναι ο μεγάλος αντίπαλός μας.

Εμείς έχουμε σε τρεις αγώνες ένα βαθμό και οι Φερόες κανέναν. Καταλαβαίνουμε όλοι τη σπουδαιότητα του αγώνα. Γι' αυτό τον χαρακτήρισα «μητέρα των μαχών».

Εχουμε και πρόβλημα. Τραυματίστηκε κι ο Βύντρα και δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο ντέρμπι.

Δεν ήταν γιούχα στο τέλος. Οι φίλαθλοι πανηγύρισαν γιατί ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι βρέθηκε κι άλλο άλογο στην Αμφίπολη.

Φώναζε κατά της Εθνικής ακόμα και ο Μεγαλέξανδρος μέσα από τον τάφο του.

Η Αλαμουντίν δεν είχε αθλητικά παπούτσια και δεν πήγε στο «Καραϊσκάκη». Ο Κλούνεϊ, ο τσιγκούνης, δεν της αγόρασε ούτε καν αθλητικά παπούτσια, γι' αυτό και δεν ανεβαίνει ούτε στην Ακρόπολη.

Αλλά κι εσύ, κορίτσι μου, θες να μας φέρεις τα Μάρμαρα της Ακρόπολης και δεν θες να πας στην Ακρόπολη; Κάνε μια βόλτα στην Ερμού και πάρε αθλητικά. Εχουμε και εκπτώσεις.

Λέω επίτηδες άσχετα για να μην πω για τον Ρανιέρι. Πάω φουλ στα αθλητικά να δω τι γράφει ο θαυμαστής του, ο Φουλ Επίθεση.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn