Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Θλιβεροί Γκεμπελίσκοι...

Ο Γκεμπελίσκος Θωμόπουλος...κρύβει δημοσκόπηση που δίνει διαφορά στο ΣΥΡΙΖΑ 7,5 μονάδες και παρουσιάζει μόνο εκείνη του Ψυχάρη, που δίνει τη διαφορά στο 3,9%…

Δοξάστε τους! Το «BBC» του Σαμαρά, με τους θλιβερούς Γκεμπελίσκους τύπου Θωμόπουλου. Ούτε την εποχή της ΥΕΝΕΔ, δεν γίνονταν αυτά.

Αποκρύπτουν – αν είναι δυνατόν - ακόμη και δημοσκοπήσεις, που δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μεγάλη διαφορά και παρουσιάζουν άλλες, που προσπαθούν να κλείσουν την ψαλίδα.

Το δελτίο της ΝΕΡΙΤ στις 6 παρουσίασε μόνο τη δημοσκόπηση του «ΒΗΜΑτος της Κυριακής», που έδειχνε πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, με...
διαφορά 3,9%, αγνοώντας τη δημοσκόπηση της «Καθημερινής» - που έγινε από το πανεπιστήμιο Αθηνών και έδειχνε τη διαφορά στις 7,5 μονάδες.

Αποσιώπησαν ακόμη την δημοσκόπηση των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», σύμφωνα με την οποία η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ήταν στις 4,9 μονάδες.

Για να μην πούμε – πέραν των δημοσκοπήσεων – και για το εμετικό γλείψιμο που καθημερινά κάνουν απ’ τα δελτία οι άθλιοι αυτοί τύποι, στην κυβέρνηση!..

Από nonews-NEWS