Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τους αριθμούς του Τζόκερ θα ανακοινώσει μαζί με το νέο κόμμα ο Ευ. Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προβάρει τη «Στάση Ανδρέα Παπανδρέου» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης. Φήμες λένε ότι η εικόνα θα αποτελέσει και την προεκλογική αφίσα της «Δημοκρατικής Παράταξης»
Tην υπόσχεση ότι όσοι ενδιαφερθούν για την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε «Δημοκρατική Παράταξη», θα μάθουν και τους αριθμούς που πρόκειται να κληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή για τα 14 εκ. έδωσε στους ψηφοφόρους του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Στην εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, θα διανείμει ένα σφραγισμένο φάκελο, που θα περιέχει...
τους 5+1 χρυσούς αριθμούς για το τζακ-ποτ του Τζόκερ της Κυριακής!

Ο φάκελος με τους αριθμούς του Τζόκερ, θα αποτελέσει τη συνέχεια της ιστορικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, αφού απαντάει στο αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας για μια κεντροαριστερά με κοινωνικό πρόσωπο και το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη και στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Όπως μάλιστα σημειώνει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινό του άρθρο, τους αριθμούς τους έχει επεξεργαστεί επιτροπή από στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου και δίνουν ένα δείγμα γραφής για την πολιτική «της ευθύνης και της προοπτικής» που θα χαρακτηρίζει τη νέα πολιτική κίνηση.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί πρακτορείο του ΟΠΑΠ, προκειμένου οι παρευρισκόμενοι να προλάβουν να καταθέσουν τα δελτία τους, χωρίς να χάσουν καμία ομιλία, ενώ ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τις τελευταίες ώρες, δουλεύει εντατικά προκειμένου να αναπαραστήσει με ακρίβεια την ιστορική εικόνα του Ανδρέα Παπανδρέου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης από protagon