Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ρατσιστικό σκάνδαλο! Η αστυνομία αποκλείει από τους κόλπους της τους κοντούς χαφιέδες

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
   
- Ο ρατσισμός πέρασε και επίσημα την πόρτα της ελληνικής αστυνομίας. Γιατί κύριε υπουργέ αποκλείετε από τους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας τους κοντούς χαφιέδες;
   
- Μόνο οι ψηλοί μπορούν να ρουφιανέψουν ή να κυνηγήσουν  «εγκληματίες»; Άλλωστε οι ψηλοί ρουφιάνοι είναι μόνιμοι υπηρέτες των κοντών ρουφιάνων. Αυτό δεν λέει η γνωστή ρήση;
   
- Σε παρόμοιες σκέψεις μπήκαν και οι υπεύθυνοι των άλλων υπουργείων.
   
- Όποιος καρφώνει συμπολίτη του που δεν κόβει απόδειξη ή αγοράζει προϊόν, χωρίς απόδειξη, σε χαμηλότερη τιμή, θα προσλαμβάνεται στο υπουργείο οικονομικών.
   
- Όποιος καλύπτει συμπολίτη του που χρωστάει εκατομμύρια στην εφορία, θα βραβεύεται...
σε ειδική τελετή με την προοπτική να στελεχώσει κάποια μελλοντική κυβέρνηση.
   
- Όποιος εκπαιδευτικός «βοηθάει» στην «πιο αντικειμενική αξιολόγηση» κάποιου συναδέλφου του, θα απαλλάσσεται ο ίδιος από τη διαδικασία της αξιολόγησης.
   
- Τώρα με την «αξιολόγηση», τα στελέχη-εκπαιδευτικοί θα αξιολογηθούν; Αν ναι από ποιους και με τι κριτήρια; Με τα ίδια που θα αξιολογηθούν και οι απλοί εκπαιδευτικοί;
   
- Κι αν δεν «περάσουν» θα γυρίσουν στις τάξεις; Μετά από τόσα χρόνια απουσίας; Πλάκα θα έχει!
   
- Η υπόθεση «Βίλα Αμαλία», εξελίχθηκε τελικά σε υπόθεση «Βίλα Αμυαλία» για την ελληνική αστυνομία.
   
- Αν η Βίλα Αμαλία είναι ορμητήριο κουκουλοφόρων-μπαχαλάκηδων, όπως ισχυρίζεται η αστυνομία, γιατί δεν τους έπιαναν τόσον καιρό πριν από τις πορείες. Έλλειψη ικανότητας ή έλλειψη ειλικρίνειας.
   
- Εκτός αν οι αστυνομικές κλούβες φέρουν την κωδική ονομασία «Βίλα Αμαλία».
   
- Η Ανκγέλα μας, επισκέφτηκε και την Κύπρο. Ποιος ξέρει, είχε και τον Αντώνη μαζί; Δεν νομίζω να μας παρατήσει τώρα που βρήκε νέα και μικρούλα χώρα για να «αγαπήσει»; Μπα! Η γριά Ελλάδα έχει το «ζουμί».
   
- Ορφανό ψηφίστηκε τελικά το νέο φορολογικό-για να κλείσουν τρύπες και σπίτια-νομοσχέδιο. Απουσίαζε ο Θείος Φώτης, ο ένας εκ των τριών μπαμπάδων του. Ε, τότε απαλλάσσεται των ευθυνών του. Άξιος!
   
- Οι ιατρικές αποδείξεις δεν «περνάνε» πλέον στην εφορία. Έτσι, όλοι οι γιατροί θα σπεύδουν να κόβουν αποδείξεις και όλοι οι ασθενείς, που έχουν βέβαια τη δυνατότητα να πληρώνουν, θα ζητάνε από το γιατρό απόδειξη. Χα!
   
- Να σταματήσουν να κρυώνουν ή να αναπνέουν όσοι ζουν σε πόλεις με αιθαλομίχλη λόγω τζακιών, ζήτησε η κυβέρνηση από τους κατοίκους. Ότι έχουν ζητήσει, δηλαδή, όλες οι κυβερνήσεις τα 4 τελευταία χρόνια.
   
- Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της χώρας μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Διπλή χαρά για τους άνεργους, καθώς η χώρα μας είναι πλέον πρώτη στην Ευρώπη σε ποσοστό ανεργίας. Κοντά στο 55% για τους νέους.
   
- Πάει και το μπακιρένιο μεσημέρι, η τελευταία μας ελπίδα. Έγιναν και αυτοί συστημικοί. Είπαν πως δεν θα ζητούσαν βουλευτικά αυτοκίνητα αλλά τελικά μια χαρά τα κράτησαν. Πώς να κυνηγάς Πακιστανό με τα πόδια;
   
- Πάντως, όσοι αστυνομικοί μπαίνουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους για έλεγχο εισιτηρίων στα λεωφορεία, καλό είναι να μην κάνουν «τσαχπινιές» σε κάθε σκουρόχρωμο.
   
- Μπορεί να βρεθεί καμιά καλοντυμένη κυρία στο λεωφορείο που δεν θα κωλώσει ούτε να τους ακολουθήσει για εξακρίβωση, ούτε να τους υποβάλλει μήνυση για ανάρμοστη συμπεριφορά. Πετρούπολη-Αθήνα, όβερ!
   
- Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, μετά το Λαυρεντιάδη, και άλλος επιφανής επιχειρηματίας, με χρέη στο δημόσιο καταγράφεται ως ευεργέτης της εκκλησίας και μάλιστα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
   
- Λέτε να υπάρχουν κι άλλοι; Αλλά πάλι, είναι σωστό η εκκλησία να κάνει διακρίσεις στους ευεργέτες της;
   
- Να σκεφτούν την υπόληψη του ίδιου και της οικογένειάς του ζήτησε ο Βενιζέλος με αφορμή το ενδεχόμενο παραπομπής του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα της Κριστίνας.
   
- Όπως σκέφτηκε και ο ίδιος την υπόληψη των ανθρώπων και των οικογενειών τους όταν αποφάσιζε να τους οδηγήσει στη φτώχια, την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
   
- Επίκληση στο συναίσθημα που ο ίδιος και οι όμοιοί του δεν είχαν ποτέ.
   
- Αν η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται απαιτεί ανεργία στο 30% καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιοι θα αναπτυχθούν.