Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίαμβοι Ολυμπιακού με Ατλέτικο και ΜΑΤ με γιατρούς

Mεγάλες νίκες. Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ατλέτικο 3-2 στη σύγκρουση που είχαν χθες το βράδυ και τα ΜΑΤ νίκησαν τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού» στη σύγκρουση που είχαν χθες το μεσημέρι.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να επικρατήσει, αλλά τα ΜΑΤ δεν κινδύνευσαν ούτε στιγμή από τους γιατρούς.

Γκοοοοοοοοοοοολ φώναξε ο Μέγας Αλέξανδρος και πετάχτηκε τρεις φορές...
έξω από τον τάφο.

Για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού φωταγωγήθηκαν οι Σφίγγες.

Οχι. Δεν δραπέτευσε ο Σαμαράς από τον «Ευαγγελισμό» γιατί θα τον γιούχαραν. Απλώς δεν θέλει ούτε να βλέπει νοσοκομείο από τότε που ανέλαβε ο Βορίδης.

Ο Βορίδης πήγε όμως και μετά το τέλος της ομιλίας του, όπως είπαμε, υπήρξε σύγκρουση ΜΑΤ – γιατρών. Εφαγαν τόσο ξύλο οι γιατροί και δεν υπήρχαν μετά γιατροί να τους περιθάλψουν.

Ο Σαμαράς δραπέτευσε και από το «Καραϊσκάκη», αν και γαύρος σκέτος, όπως βλέπετε… Την τελευταία στιγμή κατάλαβαν ότι δεν χωρούσαν στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» οι 5.000 σωματοφύλακές του δημοφιλέστατου πρωθυπουργού.

Σαμαράς σε βουλευτές: «Αν πέσει η κυβέρνηση, με βάση τα όσα είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες».

Αυτό πρέπει να εκληφθεί και σαν προτροπή στους πολίτες να σηκώσουν μέχρι τελευταίου ευρώ τα λεφτά τους. Τι ασυλία; Επρεπε να τον μπουζουριάσει εισαγγελέας, όπως παλιότερα τον Κρητικό υδραυλικό που διέδιδε ένα Σαββατοκύριακο ότι θα έρθει η δραχμή.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, επιτρέπονται οι κάθε είδους εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ. Ακόμα και ο Βορίδης μπορεί να κάνει τεστ ΠΑΠ.

Από την άλλη πλευρά, δεν πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ την αντικατάσταση της βαλβίδας σε λαρυγγεκτομή, αξίας 400 ευρώ. Τους πιάνεις από τον λαιμό;

Αγωνία για το δημοψήφισμα στη Σκοτία. Κλειστά στην Ελλάδα τα ΑΤΜ και το μετρό Συντάγματος.

Τέσσερις μέρες έκαναν στη Ν.Δ. να υπολογίσουν ότι οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν 27 δισεκατομμύρια. Μιλάμε για τρομερούς οικονομικούς εγκέφαλους. Οταν περνάνε τα 10, βγάζουν και μετράνε τα δάχτυλα του ποδιού.

Επειδή είναι γαύρος ο Σαμαράς, για γούρι στους αγώνες του Ολυμπιακού, τα ΜΑΤ πριν θα δέρνουν γιατρούς. Ή έστω οποιουσδήποτε άλλους.

Δεν βρήκαμε τον Μεγαλέξανδρο, αλλά βρήκαμε τον Μήτρογλου που αναστήθηκε, βγήκε από τον τάφο και κάρφωσε το τρίτο.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn