Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πανικός της συγκυβέρνησης μετά την καρπαζιά

Εντυπωσιακά καλά φαίνεται να τα πήγε στην απήχηση του κόσμου ο Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην ΔΕΘ, γεγονός που θορύβησε αρκετά την συγκυβέρνηση, η οποία είναι εγκλωβισμένη στην αδιέξοδη και ξοφλημένη πολιτική της!!!

Η απαγόρευση, της ομιλίας του Τσίπρα άλλωστε από τη ΝΕΡΙΤ δείχνει φανερά τα σημάδια πανικού και κατάρρευσης. Ο Σαμαράς δείχνει να τα έχει παίξει. Δεν είναι τυχαία και η τελευταία πανωλεθρία που υπέστη από  το ΔΝΤ, το οποίο τον άδειασε στην κυριολεξία την ώρα...
που πανηγύριζε πρόσφατα για τη διάσκεψη χρέους!!! Αυτό ήταν και το τελευταίο του χαρτί που θα επιχειρούσε για να το κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το οποίο και αυτό ναυάγησε!!! Πλέον δεν έχει υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ για να γυρίσει έστω και λίγο το παιχνίδι υπέρ του.

Από την άλλη ο Βενιζέλος πιάνεται από τα μαλλιά του και ζητά γι άλλη μια φορά αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και καταφέρει να έχει πιάσει κανένα στασίδι στα έδρανα της Βουλής στις επικείμενες εκλογές!!!

Την ίδια ώρα οι καρπαζιές για τη συγκυβέρνηση δεν έχουν τέλος αφού οι παραγγελιές των νέων δημοσκοπήσεων μετά και την ΔΕΘ δείχνουν τα ποσοστά της να κατρακυλούν επικίνδυνα. Και πώς να δείξουν αλλιώς αφού δεν αλλάζουν την πολιτική που τους θέλει να στύβουν  τον λαό και να τον αφήνουν σαν στημένη λεμονόκουπα

Στον αντίποδα πάλι οι τοποθετήσεις του Τσίπρα έχουν συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και προσδιορίζονται για αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρωθυπουργός…  Ίδωμεν, διότι οι Ευρωπαίοι έχουν αποδείξει περίτρανα ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση φίλοι μας!!!

Μιχαλού από το Ποντίκι