Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Μνημονιακός καμικάζι αυτοκτονίας ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος πριν από ένα μήνα είχε κατηγορήσει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι ευθύνεται προσωπικά για χίλιους θανάτους ασθενών κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Υγείας, προκαλώντας την αποχώρησή του από την εκπομπή, με την εντυπωσιακή ατάκα "επειδή είστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτό δε σας επιτρέπει να με υβρίζετε".

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα στον κλάδο της Υγείας, με...
τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία και το μεγάλο πρόβλημα με τα κρεβάτια στις εντατικές, και σχολίασε, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ότι "οι άνθρωποι δεν κυβερνούν", αλλά απλώς δέχονται και εφαρμόζουν εντολές από την Task Force.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Άδωνι Γεωργιάδη "μνημονιακό καμικάζι αυτοκτονίας", σχολιάζοντας ότι ο ίδιος είναι ο "λαγός του συστήματος", και οι πραγματικοί ένοχοι για τη γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού λαού είναι η Task Force.

Κλείνοντας, σχολίασε: "Αν είναι να ψοφήσουμε οι μισοί και από 11 εκατομμύρια να μείνουμε 5,5 εκατομμύρια, ώστε όσοι ζήσουμε να έχουμε την τιμή να συναλλασσόμαστε με ευρώ, ε ας πάει στο καλό το ευρώ".

Από το koutipandoras μέσω Σίβυλλα