Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η διατεταγμένη δημοσιογραφία

Η «Ελευθεροτυπία», γνωστός ο ρόλος της, ΟΧΙ μόνο επικροτεί το «συνωστισμό» του Τσίπρα στη Λέσχη της ΕΛΙΤ του 4ου Ράιχ, ΑΛΛΑ θεωρεί και ότι η Λέσχη αυτή  ανήκει «στη σφαίρα του "φαντασιακού"!!!
Στη σφαίρα του «φαντασιακού», λοιπόν, όλη αυτή η μάζωξη των ληστών και δημίων του πλανήτη…

Τόσο ξετσίπωτη παραχάραξη της πραγματικότητας και των γεγονότων: Αν αυτή δεν είναι διατεταγμένη δημοσιογραφία («δημοσιογραφία» του 4ου Ράιχ), ΤΟΤΕ έχουμε χάσει...
κάθε αίσθηση της πραγματικότητας και της σημασίας των εννοιών…

Ο Σίβυλλα δίνει την πρέπουσα απάντηση στη δωσίλογη αυτή «δημοσιογραφία».
ΕΔΩ:

Η «Ε» πάλι στα «αριστερά» χαρακώματα…

Δεν θα σωθεί βρικολακιάζοντας το παρελθόν της και τους …"Ιούς"…

Από resaltomag

Ο Σ. Κ. της "Ελευθεροτυπίας" νομίζει ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας είναι όλοι μ@λάκ€ς ή αμαθείς... ή αρθρογραφεί σε διατεταγμένη Υπηρεσία;  
Σχετικό:  Ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d’Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόμσια διακυβέρνηση, υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!!

Ο Σ. Κ. στην σημερινή "Ελευθεροτυπία" ξεπερνάει τον Γκέμπελς, ειδικά όταν προσπαθεί να μα εμφανίσει όλους ως "κυβερνητικούς μηχανισμούς", αναφορικά με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα ως μαθητή -όχι ως εισηγητή αναλυτή- νστη στοά που οι νεοφιλελεύθεροι σχεδιάζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές των τραπεζιτών για την επόμενη δεκαετία.
Δείτε τι γράφει η "Ελευθεροτυπία":

Στην Ιταλία και πάλι 
Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti-The European House, που ξεκινούν σήμερα στο Τσερνόμπιο, δίπλα στην πανέμορφη λίμνη του Κόμο.

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει αύριο στον κύκλο των συζητήσεων με θέμα «Η ατζέντα για να αλλάξει η Ευρώπη» και στη συνεδρία με ειδικό τίτλο «Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη». Είναι η πολλοστή φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα όπου παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως άλλωστε έδειξε και η εκλογική επιτυχία του σχηματισμού των αριστερών οργανώσεων, που φέρει το όνομά του. Οσον αφορά τα περί «Μεσογειακής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που ακούστηκαν, προφανώς ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού των κυβερνητικών επικοινωνιακών μηχανισμών.
Σ. Κ.(Ελευθεροτυπία)

* Ένας πρώτος σχολιασμός...
- Ο Τσίπρας συμμετέχει στα σεμινάρια των νεοφιλελεύθερων ως ΜΑΘΗΤΗΣ!
- Οι Goldman Sachs και J.P. Morgan, ο πρωθυπουργός του Συνταγματικού πραξικοπήματος στην Ιταλία;, ο Μόντι (στην ίδια "λέσχη" με τον Παπαδήμο), ο σιωνιστής εγκληματίας πολέμου Πέρες διδάσκουν τον Αλέξη Τσίπρα κι αυτό για την "Ελευθεροτυπία" είναι επιτυχία της εκλογικής επιτυχίας του Τσίπρα!
- Τα σεμινάρια απαιτούν πλήρη εμπιστευτικότητα και μυστικότητα. Ο Τσίπρας πως θα ενημερώσει τον Ελληνικό λαό; Θα σπάσει τις δεσμεύσεις του στη Λέσχη ή θα μας πει φούμαρα;
- Αρκεί μέσω google να ενημερωθεί ο κάθε χρήστης του διαδικτύου για όλη την προσπάθεια του ανόητου-αμαθή (;) ή σε διατεταγμένη Υπηρεσία δημοσιογράφου.
Δείτε τον κατάλογο των συμμετοχόντων: ΕΔΩ

Για την Ιστορία... ο δρόμος των στοών έχει ανοίξει προ πολλού για τον Τσίπρα:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Barbara Spinelli της "Λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία, μέλος στη Λέσχη Bilderberg! Έτσι θα "αλλάξει την Ευρώπη" ο ΣΥΡΙΖΑ;
  
Σχετικά με τη λίστα Τσίπρα στην Ιταλία:
 
  
  
  
 
   
 
 
Από τη Σίβυλλα