Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Χυδαιότατη επίθεση από το «Ποντίκι» σε Σαμαρά

Του Λάκη Μπέλλου

Aισχρή και χυδαία επίθεση από το «Ποντίκι» στον πρωθυπουργό μας Αντώνη Σαμαρά, που σωστότατα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση κατά του απίστευτου εξώφυλλου-γελοιογραφίας.

Κόψ’ τους τ’ @ρχίƍι@, Αντώνη (καθιερώθηκε η γλώσσα Αννας Καραμανλή), που τολμούν να κάνουν αισχρότατο χιούμορ και υποτιθέμενη σάτιρα της συμφοράς για ΣΕΝΑ; Αλήτες, ε αλήτες!

Εγώ, πάντα μαζί σου! Μα τι σου λένε οι γελοίοι, βρε Αντώνη; Οτι ούτε στη δικτατορία δεν γίνονταν αυτά. Ποια δικτατορία, ρε όρνια. Πες τους, ρε Τόνι: Δικτατορία plus έχουμε. Οχι σκέτη. Οπως το iPhone. Εβγαλε iPhone plus.

Ελα, λοιπόν, Αντώναρε, να πούμε μαζί τα νέα...
όπως σου αρέσει να τα ακούς.

Κοίτα λοιπόν συμπτώσεις, Αντώνη. Την 11η Σεπτεμβρίου γκρεμίστηκαν οι δίδυμοι πύργοι, την 11η Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε ο ΕΝΦΙΑ. Μα, πώς το πέτυχες αυτό;

Ακου τι λένε, Αντουάν. Είναι άκυρη η ψήφιση του ΕΝΦΙΑ, γιατί έβαλες 9 αναπληρωματικούς βουλευτές να ψηφίσουν, ενώ επιτρέπονται μόνο 3, όπως στο ποδόσφαιρο. Ναι, αλλά στο μπάσκετ επιτρέπονται και 100 αλλαγές αν θες. Αλλά τι να καταλάβουν τα τσαρούχια, Αντώνη;

Μπράβο σου όμως. Οι αναπληρωματικοί βουλευτές που έβαλες ήταν σε φόρμα και ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ. Η δικτατορία στα καλύτερά της είπαμε. Plus.

Κι αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα πού τα βρίσκεις, βρε Αντώνη, κάθε φορά; Χθες είχες ΕΝΦΙΑ, αντικαταστάτες, Καραμανλή-Χαρδούβελη, Βορίδη με τα τεστ ΠΑΠ και τα τρίπλεξ και τόσα άλλα θέματα. Αμέσως έστειλες την μπάλα στην εξέδρα με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις. Μας έκανες να ψαχνόμαστε πάλι με την Αμφίπολη.

Ναι, αυτό το κόλπο που βγάζεις τμηματικά τα ευρήματα στην Αμφίπολη για να μας καθηλώσουν είναι άπαιχτο. Μάλλον μαζί με την Παναγιωταρέα το σκέφτηκες. Καλύτερο λείψανο δεν θα μπορούσες να βρεις.

Θα μας κουφάνεις με όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου για τη διαδρομή πώς θα βλέπουμε τις Καρυάτιδες:

1. Κεφάλι Καρυάτιδας

2. Ολόσωμη Καρυάτιδα

3. Καρυάτιδες νυχτικό

4. Καρυάτιδες μαγιό μπικίνι

5. Καρυάτιδα με βραδινό φόρεμα

6. Μις Καρυάτιδα 2014-15

Και καλά κάνεις και δείχνεις λάιβ τις ανασκαφές. Εμ τους κάνεις διάσημους τους αρχαιολόγους, εμ φωνάζουν για τις κάμερες.

Και να ξέρει το «Ποντίκι» τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν μπορεί να κλέβει το όνομα «Ποντίκι» και να το βάζει τίτλο. Υπάρχουν τα «ποντίκια της εξουσίας» διαχρονικά. Δεν έχει ακούσει την έκφραση;

Ξέρω, Αντώνη, Αντουάν, Αντωνάκη, Τόνι, τι σε πείραξε πιο πολύ σε αυτή τη γελοιογραφία. Το πεσμένο… τέτοιο σου. Ασε τους χυδαιολόγους να λένε. Θα σε φτιάξω εγώ τώρα αμέσως:

- Γεια σου, βρε Αντώνη φισφιρή, που έχεις ένα κόμμα σαν σφυρί!

Από efsyn