Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ι.Ε.Κ. «ΒΟΥΛΗ»!…

Νομίζω ότι έχει γίνει μία πολύ μεγάλη παρεξήγηση όσο αφορά με το θέμα της συνάντησης των άξιων υπουργών μας, με τα άξια στελέχη της τρόικας στο Παρίσι. Όλοι λένε τα δικά τους, αλλά νομίζω ότι δεν έχουν πιάσει την ουσία του θέματος, δεν έχουν καταλάβει το νόημα αυτής της κίνησης.

Όσοι υπηρετούν σωστά το «σύστημα», την Ευρώπη και το παράρτημα που εδώ ονομάζουμε «Βουλή», έχουν τις καλύτερες προοπτικές...
για ένα αστεράτο μέλλον.

Αυτοί λοιπόν που τα έχουν δώσει όλα για να περάσουν τις εξετάσεις εντός των συνόρων και αρίστευσαν παίρνοντας το «οκ», να μη κάνουν το μεταπτυχιακό τους στο Παρίσι ή όπου αλλού χρειασθεί;

Οι άλλοι δηλαδή που μας το παίζουν Ευρωβουλευτές ή Επίτροποι, τι παραπάνω έκαναν για την Ελλάδα;

Κουράστηκαν όσο αυτά τα παλληκάρια;

Μελέτησαν τα μνημόνια όσο το έκαναν αυτοί;

Έχασαν τόσες ώρες να μας εξηγούν τι θέλουν οι ξένοι -για να περάσουμε τις εξετάσεις ως χώρα- από εμάς;
Όχι βέβαια !

Γι’ αυτό το σωστό και το δίκαιο είναι να πάνε με τις ευχές όλων μας στο εξωτερικό. Ας σταματήσουμε πια να είμαστε καχύποπτοι και γκρινιάρηδες.

Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα πιο ανοιχτά, εδώ και ο φίλος μας ο Τόμσεν πήρε προαγωγή και θα είναι αναπληρωτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ για κάποιο διάστημα, οι δικοί μας να μη προοδεύσουν; Ααα! Το σωστό να λέγεται!

Μακάρι όταν πάνε έξω, να τους κάνουν και μία εκδρομούλα από τη Ντίσνεϋλαντ, όλο δουλειά και δουλειά δε λέει. Άμα είσαι ξεκούραστος, αποδίδεις καλύτερα.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη μετακόμιση των Βουλευτών μας εις τας Ευρώπας και όχι όλες αυτές οι κακεντρέχειες και λαϊκισμοί που ακούμε συνέχεια.

Το ηθικό δίδαγμα που βγαίνει, τουλάχιστον όσο αφορά τους κυβερνόντες Βουλευτές είναι :

«Όσο πιο ‘YES’, τόσο πιο High»