Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Αδωνις προς Το ΧΩΝΙ: Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, κομμουνιστές, κοινώς τρελοί

  
Το ότι μας βρίζει ο Αδωνις στο twitter ασφαλώς αποτελεί παράσημο για την εφημερίδα μας. Ελάτε, όμως, να δούμε: τι έκανε τον Αδωνι να νιώσει τόσο στριμωγμένος ώστε να επιδοθεί σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, του πιο χαμηλού (ακόμα και για τον τηλε-βιβλιοπώλη) επιπέδου κατά της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ; Τι τον έκανε να μας πει «συνωμοσιολόγους», «φανατικούς», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελούς»;
    
Το ξέραμε, βέβαια, ότι ο Αδωνις...
νιώθει πολύ στριμωγμένος από τότε που ο πρωθυπουργός τον πέταξε σα στυμμένη λεμονόκουπα από το υπουργείο Υγείας. Προφανώς και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην ψυχοσύνθεση του «υπουργού» όταν, αντί να μας απαντήσει σε μια πολύ απλή ερώτηση, προσπάθησε να κρυφτεί -ακόμα μια φορά- πίσω από τα βρισίδια.

Έχουμε και λέμε: Την 1η Αυγούστου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε στη Βουλή ότι η Ελλάδα «του μνημονίου» έχει σήμερα κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή των 10.000 δολάριων. Καραμπινάτο ψέμα. Τον ρωτήσαμε πού βρήκε αυτά τα στοιχεία. Δεν μας απάντησε. Αποδείξαμε ότι όλα όσα λέει είναι ψέματα, δημοσιεύοντας επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Πάλι δεν απάντησε. Μετά από 5 μέρες -κι αφού τον έκραξε όλο το twitter- ο απίθανος τύπος μας απάντησε, ρωτώντας μας γιατί κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το ευρώ είναι μονόδρομος! Αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε! Για τα ψέματά του σχετικά με την Αργεντινή τον ρωτούσαμε εμείς, για το ευρώ και τον ΣΥΡΙΖΑ μας απάντησε αυτός.
Τον ξαναρωτήσαμε, εμείς, την επόμενη μέρα. Του ξαναπήρε πέντε μέρες για:
- να μας πει ότι είμαστε ανάξιοι λόγου,
- να μας πει ότι είμαστε «συνωμοσιολόγοι», «φανατικοί», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελοι», και παρά ταύτα (!)
- να μας αφιερώσει 7 tweets, στα οποία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ δεν απαντά για τα ψέματα του περί Αργεντινής που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ!
   
Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση ενός σαλεμένου νου για να μη σας μείνει καμία αμφιβολία:
Αδωνις Γεωργιάδης: «Πρώτον, κανένας δεν σας έχει απαντήσει τόσες φορές όσες εγώ. Δεύτερον, αυτό το κάνω διότι απαντώ σε όλους και όχι διότι είστε τίποτε άξιο λόγου. Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, κομμουνιστές κοινώς τρελοί. Το άρθρο από το οποίο πήρα τα στοιχεία το κατέθεσα στη Βουλή. Τώρα ως προς την ουσία. Θέλετε να είχαμε γίνει Αργεντινή, αυτό είναι το θέμα μας. Ακούστε λίγο τι λέει η Πρόεδρος των Ελλήνων εκεί για το πώς περνάνε «έχουμε πλέον συνηθίσει την εξαθλίωση. Δεν έχουμε μαζί μας κινητό διότι σου επιτίθενται στο δρόμο και στο παίρνουν λόγω της αφόρητης φτώχειας» κλπ. Ευτυχώς, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν σας ακολουθεί σ' αυτές τις ανοησίες όπως η δήλωση Σταθάκη αποδεικνύει. Τουλάχιστον το σοβαρό του κόμματι διότι για τους άλλους δεν ξέρω. Με την εκλογική εκμηδένιση ΕΠΑΜ, Σχεδίου Β κλπ. όλη αυτή η συζήτηση περί μη πληρωμής και επιστροφής στη δραχμή μας τελείωσε, οπότε πάρτε το απόφαση».
   
Το ΧΩΝΙ: Ο γνωστός Άδωνις. Τίποτα περισσότερο και κατά πολύ λιγότερος. Πάντα αυτό κάνει εξάλλου. Όταν τον πιάνουν στα πράσα να ψεύδεται και να προπαγανδίζει –ο καημένος- τρέχει να κρυφτεί πίσω από ύβρεις και νέα ψέματα. Ειδικά, αν η ξεφτίλα του είναι μεγάλη, βάζει μπροστά τις μεγάλεις ύβρεις. «Είστε κομμουνιστές» μας λέει με χαρά και υπερηφάνεια, γιατί ξέρει ότι αυτό θα περάσει ως άλλη μια μεγάλη του «ρητορική νίκη» στους ψηφοφόρους του. Είναι το μεγάλο του όπλο! Να αποκαλύπτει «κομμουνιστές» με την τσιριχτή του τη φωνή το 2014! Απευθυνόμενος στα εμφυλιοπολεμικά ένστικτα των ψηφοφόρων του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική του πολιτική επιβίωση, τροφοδοτεί και καλλιεργεί το μίσος και την αντίληψη ότι «οι αριστεροί θα σου πάρουν το σπίτι». (Μη νομίζετε, στους ψηφοφόρους του, περνάει). Γιατί ο Άδωνις θα αγωνιστεί μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός του, προκειμένου να μην πάρουν την εξουσία οι «κομμουνιστές». Το να έχουν την εξουσία, όμως, οι Γερμανοί και να παίρνουν αυτοί τα σπίτια μας, δεν τον πειράζει ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, δεν τον πειράζει καθόλου! Προφανώς, του αρέσει κιόλας. Για αυτό κάνει τα πάντα προκειμένου να τους εξυπηρετήσει. Θυμίζουμε ότι διέλυσε την Υγεία κατ' εντολή τους. Και λέει χυδαία ψέματα στη Βουλή για χάρη τους! Οι Γερμανοί δεν πειράζουν. Ο Τσίπρας είναι ο εχθρός. Οι Γερμανοί είναι καλοί!
   
Και όμως, υπάρχουν Έλληνες που τον ψηφίζουν αυτόν τον άνθρωπο. Άρα, εν προκειμένω, το «φαινόμενο» δεν είναι ο Άδωνις. Το φαινόμενο, που θα πρέπει να εξεταστεί επιστημονικά, είναι ότι τον Άδωνι τον ψηφίζουν κάποιοι Έλληνες! Αυτόν που αυτοθαυμαζόταν για τις απολύσεις ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ! Πριν τις κάνει ακόμη, βγήκε και πανηγύριζε! Ότι μέσα στην κρίση, θα στείλει και άλλους Έλληνες στη ξενιτιά. Θα χώσει και άλλους συμπολίτες μας στο βούρκο. Θα πεινάσουν και άλλα παιδιά Ελλήνων! Βγήκε και πανηγύριζε, το θυμάστε; ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, και όχι η τρόικα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΞΑ!!!
   
Επαναλαμβάνουμε. Ο Άδωνις είναι μια απλή ψυχιατρική περίπτωση, που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του στα σοβαρά. «Χαλασμένος» είναι ο άνθρωπος, κάποια στιγμή μπορεί να πάει να ξεκουραστεί σε κάποιο άσυλο ανιάτων και να ηρεμήσει. Το σοβαρό πρόβλημα, που θα πρέπει να εστιάσουν πάνω του ο ψυχίατρος και ο κοινωνιολόγος του μέλλοντος, είναι ότι ο Άδωνις έχει ψηφοφόρους! Κάποιοι αρέσκονται να ακούν τον βουλευτή τους να υποστηρίζει τους τοκογλύφους εναντίον ενός λαού. Γουστάρουν να ακούν τον βουλευτή τους να λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στη Βουλή. Ακόμη και στους ίδιους δηλαδή! Σε κάποιους Έλληνες, τους αρέσει να τους κοροϊδεύει ο Άδωνις! Και όταν αποκαλύπτεται ότι οι δήθεν «εύστοχες» και «αποστομωτικές» απαντήσεις του εκπροσώπου τους ήταν ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ενός άσχετου τύπου, που μετέρχεται μεθόδους κοινού πολιτικού απατεώνα... ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ!
Άρα, ξέρουμε που είναι η βλάβη. Στους ψηφοφόρους του Άδωνι!
Σ' αυτούς, λοιπόν θα απαντήσουμε. Και όχι στον τηλεπωλητή με την τσιριχτή φωνή.
Περίεργε τύπε, ψηφοφόρε του Άδωνι, πες στο βουλευτή σου τα εξής:
Το ΧΩΝΙ το εκδίδουν δύο πρώην δεξιοί! Απλά, άλλο «δεξιός» και άλλο «προδότης». Αυτό είναι κάτι που μπέρδεψε ο «εκλεκτός» σου!
   
«Φανατικοί» εννοείται ότι είμαστε. Πώς είναι ο βουλευτής σου «φανατικός» με τους Γερμανούς, τη Μέρκελ, τα συμφέροντα των γερμανικών τραπεζών και το νέο διασκευασμένο οικονομικό ράιχ, που λεηλατεί τις χώρες, αφού τις μετατρέψει σε αποικίες χρέους... έτσι είμαστε και εμείς φανατικοί με την Ελλάδα και τη σωτηρία της (ο καθείς με το φανατισμό του).
   
Επίσης, ο βουλευτής σου μας λέει συνωμοσιολόγους και τρελούς, επειδή τον καταγγέλλουμε για ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Προφανώς, τότε, θα είναι «συνωμοσιολόγοι» και «τρελοί» και οι άνθρωποι της ΕΛΣΤΑΤ καθώς και της Παγκόσμιας Τράπεζας, σωστά; Γιατί εμείς ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτών των φορέων επικαλούμαστε!!!
   
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ρε περίεργε τύπε, ψηφοφόρε του Άδωνι, ότι ο βουλευτής σου σηκώθηκε στη Βουλή και είπε ότι ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο της Αργεντινής! Και η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Και τη δείχνουν τα επίσημα στοιχεία! Και εμείς επικαλούμαστε την Παγκόσμια Τράπεζα ενώ ο βουλευτής σου... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Έτσι, από το μυαλό του το είπε ο άσχετος!
   
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ; Ειδικά, τρελός;! ΠΟΙΟΣ;;;
Και επίσης, πες στον βουλευτή σου και κάτι ακόμη...
   
Αν νομίζει ότι πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα, θα καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από την ξεκάθαρη θέση αδυναμίας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είναι πολύ γελασμένος! Έτσι να του πεις.
ΦΥΣΙΚΑ και τον προκαλούμε να μας στείλει το (φανταστικό) άρθρο που λέει ότι κατέθεσε στη Βουλή εκείνη την ημέρα, και που λέει ότι η Ελλάδα σήμερα έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια. Αν και δεν πρόκειται να μας στείλει ποτέ τίποτα. Θα το βάλει στα πόδια. Όπως αξίζει στους προπαγανδιστές, όταν τους πιάνουν στα πράσα να εξαπατούν το λαό! Αυτό θα κάνει. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!
   
Και επειδή δεν θα στείλει τίποτα, γιατί προφανέστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (από το μυαλό του το έβγαλε ο αθεόφοβος), εμείς θα συνεχίσουμε. Θα στείλουμε ανοιχτή επιστολή στον Σαμαρά, για να χαρεί για τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, που λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στο κοινοβούλιο, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση! Θα στείλουμε ανοικτή επιστολή και στην «ομάδα αλήθειας της ΝΔ» (έτσι για να γελάσουμε)! Επίσης, θα ενημερώσουμε τόσο την πρεσβεία της Αργεντινής όσο και στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Κίρχνερ (με τα οποία επικοινωνεί Το ΧΩΝΙ) για τις ΨΕΥΔΕΙΣ και συκοφαντικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Σαμαρά! Για να κάνουμε τον βουλευτή σου ΡΟΜΠΑ διεθνώς!
   
Και βέβαια, εσύ, ψηφοφόρε του Άδωνι, ίσως να γελάσεις με όλα αυτά γιατί ξέρεις ότι τίποτα από αυτά δεν θα αγγίξει τον «μεγάλο» σου Άδωνι, που είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών του Πρωθυπουργού σου! Μα, είπαμε, ο στόχος μας δεν είναι ο Αδωνις. Ο στόχος του παρόντος κειμένου ήταν να εξερευνήσεις εσύ τον δικό σου εσωτερικό κόσμο. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ που βλέπεις τον βουλευτή σου να είναι στριμωγμένος στη γωνία και να συνεχίζει με ύβρεις να καλύπτει την ξεκάθαρη προπαγάνδα του, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ότι ο άνθρωπος που ψηφίζεις για να σε εκπροσωπήσει, δεν έχει κανένα δισταγμό να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ στο λαό, επιβεβαιώνοντας τον απόλυτο ορισμό της προπαγάνδας, αλήθεια, ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα του τα συγχωρήσεις όλα; Άρα, δεν σε νοιάζει η δημοκρατία, ούτε εσένα, ε; Μόνο οι Γερμανοί! Ε, το ότι υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες είναι το θέμα μας. Δηλαδή, ψηφοφόρε του Άδωνι, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!
   
ΥΓ. Τις υπόλοιπες ανοησίες που αναφέρονται στην απάντηση του Άδωνι, αναφορικά με την επιστροφή στη δραχμή και το τι δήλωσε η Ελληνίδα κυρία από την Αργεντινή, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θέλουμε να τις αφήσουμε ασχολίαστες ΑΛΛΑ μόνον αφού πρώτα ο Άδωνις μας στείλει το (φανταστικό) του άρθρο, που κατέθεσε στη Βουλή. Ένα ένα...
   
Πρώτα να γίνει πασίγνωστο ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης είναι ένας ΦΘΗΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ που λέει ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Μετά, με χαρά θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα. Η ιστορία, εξάλλου, θα τραβήξει σε μάκρος...
  
Και δεν είναι μόνο Το ΧΩΝΙ: Δόξα τω Θεώ, οι υπόλοιποι Ελληνες καταλαβαίνουν τι εστί Αδωνις και του την πέφτουν σωρηδόν στο twitter:

Ανοιχτή επιστολή από Το ΧΩΝΙ προς τον Αντ. Σαμαρά: Θα καλύψετε την προπαγάνδα του Αδωνι;

Την 1η Αυγούστου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε στη Βουλή ότι η Ελλάδα «του μνημονίου» έχει σήμερα κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή των 10.000 δολάριων. Καραμπινάτο ψέμα. Το ΧΩΝΙ τον ρώτησε πού βρήκε αυτά τα στοιχεία. Αντί να μας απαντήσει μας έβρισε στο twitter. Μας είπε «τρελούς», «φανατικούς», «συνωμοσιολόγους», «κομμουνιστές».
 
Ποιος; Ο Αδωνις είπε εμάς «τρελούς» και «φανατικούς»! Του απαντήσαμε όπως του αξίζει. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας (είναι παράσημο για Το ΧΩΝΙ το να μας βρίζει ο Αδωνις). Το θέμα είναι ότι δημοσιεύσαμε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, τα οποία διαψεύδουν θεαματικά τον Αδωνι Γεωργιάδη. Ούτε σε αυτά απάντησε τίποτα. Ούτε μας έδειξε την πηγή των δικών του στοιχείων. Προφανώς, γιατί δεν υπάρχει. Προφανώς, γιατί τα έβγαλε από το κεφάλι του. Και επέλεξε απλά να μας βρίζει.
 
Το ζήτημα, πλέον, είναι θεσμικό. Το ΧΩΝΙ έστειλε ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να ελεγχθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης. Σήμερα, το ΧΩΝΙ στέλνει ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας. Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., μετά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Αντώνη Σαμαρά. Τώρα, που αποδεικνύεται ότι ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος παρουσίασε ανύπαρκτα στοιχεία μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο τι θα κάνει ο κ. Σαμαράς; Θα καλύψει τον προπαγανδιστή; Θα τον αφήσει να μετατρέπει τη Βουλή σε τηλεπαράθυρο; Ή θα τον ελέγξει;
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ:
 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ

προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Αντώνη Σαμαρά
 
Κύριε πρωθυπουργέ,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής (αν δεν τα γνωρίζετε ήδη):
Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, που διεξήχθη την 1η Αυγούστου 2014, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε επί λέξει:
«Σήμερα, η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή που έχει 10.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα».
 
Φυσικά, η παραπάνω δήλωση του κοινοβουλευτικού σας εκπροσώπου αποτελεί τον ορισμό της προπαγάνδας. Μια απλή ερώτηση στην ΕΛΣΤΑΤ ή μια απλή αναζήτηση στα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας ΟΧΙ μόνο αποδεικνύουν την απόλυτη καταστροφή που έφερε το μνημόνιο στο ελληνικό κατά κεφαλήν εισόδημα (στο σχετικό διάγραμμα βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» από το 2010 και μετά) ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ επίσης ότι ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος είπε συνειδητά ψέματα στη Βουλή αναφορικά με το απόλυτο νούμερο που επικαλέστηκε.

Δηλαδή, εδώ δεν έχουμε μια εσφαλμένη ερμηνεία ή μια απλή ασχετοσύνη του Άδωνι Γεωργιάδη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας, παραποίηση της πραγματικότητας και ένα χυδαίο ψέμα εντός του κοινοβουλίου, που αποτελεί τον ορισμό της προπαγάνδας!
Και η ερώτησή μας προς εσάς είναι η εξής απλή:
Εσείς τι κάνατε για αυτό;

Όταν ακούσατε τη δήλωση του εκπροσώπου σας με το καταφανώς ψεύτικο νούμερο (ή όταν τη διαβάσατε στον Τύπο – έπαιξε παντού) τι κάνατε; Τι έκανε η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ; (δεν την έχετε ακόμη;)

Μπροστά στα μάτια σας αποκαλύπτεται μια ξεκάθαρη περίπτωση χυδαίας προπαγάνδας από τον άνθρωπο ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός σας. Τι θα κάνετε –έστω- από εδώ και πέρα; Θα καλύψετε την προπαγάνδα ή θα ελέγξετε τον προπαγανδιστή;
Αναμένουμε με αγωνία την αντίδρασή σας.
Το ΧΩΝΙ.
 
Υ.Γ. 1. Κύριε Πρωθυπουργέ, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν οι βουλευτές σας να αντιμετωπίζουν το κοινοβούλιο ως ένα «τηλεπαράθυρο» ή ένα «καφενείο» όπου μπορούν να λένε ό,τι βλακεία και ψέμα θέλουν. Συμφωνείτε;

Υ.Γ. 2. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να καλύψετε τον προπαγανδιστή Άδωνι Γεωργιάδη σας παρακαλούμε θερμά να επικαλεστείτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ το ίδιο στοιχείο. Για να το έχουμε και από τα χείλη του Πρωθυπουργού! Συμφωνείτε;

Υ.Γ. 3. Κύριε Πρωθυπουργέ, μόλις σας ενημερώσαμε επίσημα για τη χυδαία προπαγάνδα του εκπροσώπου σας. Εσείς επιλέγετε: Μαζί με τον Άδωνι (στη χυδαιότητα της προπαγάνδας) ή απέναντί του, για να μας αποδείξετε ότι δεν εγκρίνετε τέτοιες μεθόδους; Αυτή την ερώτηση θα σας υποβάλει Το ΧΩΝΙ στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ. Εκτός και αν φτάσετε στο σημείο να φιμώσετε μια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, τόσο ξεδιάντροπα πια. Περιμένουμε να το δούμε και αυτό...