Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Καβάτζωσε το σαν τον Ψωμιάδη

Νέα πλοκή παίρνει το σενάριο της ταινίας “Τα παιδιά του λαού”, με τη σκηνή “Το πουλάω το σπίτι” (λήψη 37) και την ομολογία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που έχει πατέρα τον λαό και μάνα την Παναγία. Ο πρώην νομάρχης αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια του γιατί είναι πνιγμένος από τα χρέη. Στην ταινία των κατατρεγμένων πολιτικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως όλος ο απλώς κόσμος, ο Παναγιώτης συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και...
τον Δάνη Τζαμτζή με τα παξιμάδια του.

Ωστόσο, ο διάδοχος του Νίκου Ξανθόπουλου έχει καμιά δεκαπενταριά σπίτια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ιδιοκτησία του βρίσκεται ένα ρετιρέ επιπλωμένο στην πλατεία Αριστοτέλους αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ, που από το μπαλκόνι του μπορείς να δεις μέχρι και το Κρητικό Πέλαγος.

Ακόμα, ο Νομάρχης της καρδιάς μας κατέχει δύο οικόπεδα. Ένα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ένα στο Νέο Ρύσιο.

Ένας θεός ξέρει πόσα οικόπεδα έχει ακόμα ο Ψωμιάδης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο θεός στάθηκε μεγαλόκαρδος απέναντί του και τον φόρτωσε σπίτια.

Ακόμα κατέχει μερικά διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης ενώ η οικογένειά του έχει στην κατοχή της και μερικά διαμερισματάκια στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, δεν θα πουλήσει τίποτα από τα παραπάνω.

Πωλητήριο έβαλε σε ένα οικόπεδο στον Εύοσμο και σε δύο ισόγεια καταστήματα στο κέντρο της αγοράς.

Είναι ωραία στην Ελλάδα της κρίσης.

Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και μετανάστες βρίσκονται σε απόγνωση και ετοιμάζονται να πληρώνουν ενοίκιο στις τράπεζες για το σπίτι τους, οι πολιτικοί που μας έφεραν μέχρι εδώ, όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όχι μόνο ανοίγουν τα σεντούκια τους αλλά διαφημίζουν και τις καβάντζες τους.

Και γιατί να μην το κάνουν;

Σάμπως τους ρωτάει και κανένας “πόθεν έσχες”;