Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τρομοκράτες κρυφτείτε. Σας ψάχνει ο Κικίλιας.

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη είδαν το φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως το σκηνικό κάτω από το οποίο έπεσε ο τρομοκράτης στα χέρια του Βασίλη Κικίλια.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Νίκος Μαζιώτης, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του, πυροβόλησε οκτώ φορές κατά των αστυνομικών χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αφού το μόνο που κατάφερε να τραυματίσει ήταν τρεις καρέκλες, δύο τραπεζάκια και δύο κομμουνιστές τουρίστες, έναν Γερμανό και έναν Αυστριακό.

Αντίθετα οι αστυνομικοί που καταδίωξαν τον Νίκο Μαζιώτη πυροβόλησαν μόνο μια φορά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τελικά τη σύλληψη του. 100% επιτυχία για...
τους αστυνομικούς και 0% για τον Νίκο Μαζιώτη οπότε λογική η σύλληψη αφού με τέτοια ποσοστά ευστοχίας δεν παίζεις ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Αυτό άλλωστε δείχνει και τα επίπεδα της εγχώριας τρομοκρατίας. Πιο κάτω και από τα επίπεδα της ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι και η σφαίρα που τραυμάτισε τον Νίκο Μαζιώτη προήλθε από το δικό του όπλο αφού μόλις θυμήθηκε, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ότι υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει πρόσφατα αναλάβει ο Βασίλης Κικίλιας, κατάλαβε ότι τα ελεύθερα ψωμιά του ήταν λίγα. Γιατί και εκείνη τη στιγμή να μην είχε συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης, ήξερε πολύ καλά ότι δεν θα αργούσε η ώρα που ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας θα μπούκαρε στο κρησφύγετο του τρομοκράτη και με δυο, άντε το πολύ τρεις, κινήσεις καράτε θα τον συλλάμβανε. Έτσι ο Νίκος Μαζιώτης αποφάσισε να αυτοπυροβοληθεί.

Παρόλαυτα ο Νίκος Μαζιώτης, ακόμα και από απόσταση αναπνοής αστόχησε, με αποτέλεσμα απλώς τον τραυματισμό του με τα γνωστά επακόλουθα.

Στη βαλλιστική έρευνα, η οποία έδωσε και τις τελευταίες πληροφορίες, συμμετείχαν τόσο το CSI Νέα Υόρκη όσο και το CSI Λας Βέγκας, ενώ το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί στο προσεχές μέλλον από την τηλεόραση.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός βρίσκεται στο κρησφύγετο του  περιμένοντας από ώρα σε ώρα τον Βασίλη Κικίλια να μπουκάρει, ξεχαρβαλώνοντας την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού του, για να τον συλλάβει.

Μάλιστα φέρεται να υπάρχει προσφορά από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία των Η.Π.Α. για τον Βασίλη Κικίλια, όμως η ρήτρα του είναι αρκετά μεγάλη και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Για την ώρα, ο Βασίλης Κικίλιας κυκλοφορεί στα τρομοκρατικά στέκια της Αθήνας ψάχνοντας τους τρομοκράτες. Γιατί η πόλη πλέον έχει τον άγρυπνο φρουρό της. Τον Βασίλη Κικίλια.

(Είναι μερικοί άνθρωποι που σε κάνουν να πιστεύεις ότι η ζωή είναι μεγάλη π⓪υτ@ν@. Περίπου μπασκετμπολίστας, περίπου γιατρός, περίπου πολιτικό , περίπου ότι να ‘ναι. Αλλά πετυχημένο ότι να ‘ναι.)