Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Την Κυριακή τελειώνουν αυτά τα παπατζηλίκια

Ο Γιώργος Καμίνης υπήρξε ο εκλεκτός της Δημ.Αρ. για το Δήμο της Αθήνας, και παραμένει. Με δήλωση του μετά τον Α’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, ο Φώτης Κουβέλης έχει δηλώσει:

Οι πολίτες […] επιβράβευσαν υποψηφιότητες […], όπως του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.” Και κατέληγε ο Φώτης Κουβέλης στην ίδια δήλωση: «Την επόμενη Κυριακή η υποστήριξη των πολιτών στα σχήματα αυτά πρέπει να ολοκληρωθεί.»

Ομοίως υπέρ της υποψηφιότητας Καμίνη για...
το δεύτερο γύρο έχει ταχθεί με δηλώσεις του και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Χθες, Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε για το ζήτημα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής: «Κάθε «κλείσιμο του ματιού» στα μέλη και τους ψηφοφόρους της προσβάλλει τους δημοκρατικούς πολίτες.»

Η δε Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου εξαπέλυσε ανοίκεια επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Σύριζα, καταλογίζοντάς του «ανοιχτή πόρτα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» και κάνοντας λόγο για «αγκαλιά του φιδιού με τη σμέρνα».

Όμως, φαίνεται ότι τους διέφυγε ότι σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ μια ημέρα νωρίτερα ο Γιώργος Καμίνης δήλωνε για το ίδιο θέμα ενόψει της δεύτερης Κυριακής: «Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους. Και να σας πω και κάτι; Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ευθαρσώς!»

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

Την Κυριακή θα τελειώσουν πολλά πράγματα. Κυρίως όμως θα τελειώσουν αυτά τα άθλια παπατζηλίκια.

Σημ. Τις δηλώσεις Καμίνη που επικαλούμαι μας υπενθύμισε πρώτος ο μπλόγκερ Πιτσιρίκος.
by Sotos