Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Μαϊμού» οι απειλές κατά Μιχαλολιάκου

Τον διαψεύδει ο σύμβουλός του!
«Δεν είδα ούτε «φουσκωτούς» ούτε «μπράβους»»

«Ουδείς παρεμποδίστηκε, ιδιαίτερα ο κ. δήμαρχος στην είσοδό του στο σχολικό συγκρότημα, ενώ από το βίντεο προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που βρίσκονταν γύρω του ήταν στελέχη του συνδυασμού του». Η δήλωση αναφέρεται στον νυν και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Β. Μιχαλολιάκο και στα όσα ο ίδιος κατήγγειλε, προκαλώντας σάλο στο δρόμο προς...
τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Προκειται για πλήρη διάψευση του δημάρχου και λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία επειδή ανήκει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του ίδιου του κ. Μιχαλολιάκου: τον ποινικολόγο Π. Κάσση. Ο οποίος, σε μετέπειτα δηλώσεις του στον Τύπο, επέμεινε λέγοντας: «ήμουν παρών στο σχολικό συγκρότημα της Καστέλας και δεν είδα ούτε «φουσκωτούς» ούτε «μπράβους». Αυτό που είδα ήταν σε καμιά δεκαριά παιδάκια που ενεπλάκησαν σε ένα απλό λεκτικό επεισόδιο το οποίο, έπειτα από παρέμβαση δική μου αλλά και εκπροσώπου του συνδυασμού του κ. Μώραλη, έλαβε τέλος».

Μιλώντας στον ΑΝΤ 1, ο κ. Μιχαλολιάκος επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα είπε ο κ. Κάσσης, στα social media και στον Τύπο. Ο κ. Κάσσης όμως επιμένει, επικαλείται μάλιστα και το δελτίο συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, το οποίο, όπως λέει, τον δικαιώνει.

Από enet