Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Μαρινάκης φέρνει διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου! Αλήθεια λέμε!

H περίπτωση Βάγγου -Έμα Τημί- Μαρινάκη σηματοδοτεί την μετάβαση σε μία πιο ξεκάθαρη και ειλικρινή εποχή. Μέχρι χθες είχαμε πολιτικούς άρχοντες αχυράνθρωπους μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων μεν, αλλά κεκαλυμμένους.

Ο Σημίτης για παράδειγμα ήταν ο αχυράνθρωπος (κυρίως) του Μπόμπολα. Χάρη στην πολιτική καριέρα του Σημίτη, ο Μπόμπολας έγινε αυτό που είναι σήμερα. Δηλαδή ένας πάμπλουτος τύπος που παίρνει τεράστια δημόσια έργα και κάνει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει, σε όποιον τομέα γουστάρει και κάνεις δεν τολμάει όχι να τον πειράξει, ούτε καν να αναφέρει το όνομά του δημοσίως.

Όποιος ακολούθησε τον Σημίτη στην πρωθυπουργία της χώρας, αργά ή γρήγορα (έστω κι αν έκανε βαρύγδουπες αναφορές περί εθνικών εργολάβων-νταβατζήδων στον Μπαϊρακτάρη μεταξύ σουβλακίων και κοντοσουβλίων) στο τέλος χόρευε...
στους ρυθμούς του Μέγα Μπόμπολα και άλλων μεγάλων εθνικών ευεργετών τύπου Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κόκκαλη, Ψυχάρη κ.ο.κ.

Με τον Βάγγο Μαρινάκη ξεκινάει μια εποχή διαφάνειας πλέον. Σου λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Αυτό που θα ονομάζεις δήμαρχο, βουλευτή, υπουργό, πρωθυπουργό, είναι η μαριονέτα μου! Και είμαι και τίμιος και στο λέω πριν καν το ψηφίσεις! Και παρ' όλα αυτά θα το ψηφίσεις! Γιατί τόσο σε κόβει ηλίθιε ψηφοφόρε!