Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αν το χάσεις...

Είναι να μην το χάσεις. Γιατί αν το χάσεις οι βλακείς που λες είναι απίστευτες και χωρίς τέλος. Αν το χάσεις δεν έχεις συναίσθηση αυτών που λες. Πάρτε για παράδειγμα την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, την Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, τη βαφτισιμιά του Κοκού Γκλύξμπουργκ. Η κα Ασημακοπούλου χαρακτήρισε χθες τον Τσίπρα αριβίστα και επικίνδυνο.

Χαρακτήρισε δηλαδή τον Τσίπρα ως πρόσωπο που "χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, θέλει να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο". Αυτός είναι ο ορισμός του αριβίστα. Είναι δηλαδή πρόσωπο χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς και χρησιμοποιεί για τους στόχους του οποιοδήποτε μέσο ο Τσίπρας.

Δεν είναι αριβίστας ο Σα(χλα)μαράς που από σφόδρα αντιμνημονιακός, έγινε μνημονιακός με...
την ίδια ένταση για να γίνει πρωθυπουργός. Δεν είναι αριβίστας ο Σα(χλα)μαράς που επί δύο χρόνια μιλούσε για "λάθος συνταγή" και μετά εφάρμοσε την ίδια ακριβώς συνταγή.

Δεν είναι αριβίστας ο Σα(χλα)μαράς, που ενώ προηγουμένως κατέκρινε (sic) τον Σγουρό, τώρα τον στηρίζει στις Περιφερειακές εκλογές. Ούτε όταν υιοθετούσε τη ρητορική της ΧΑ για να υφαρπάξει τις ψήφους των ακροδεξιών ήταν αριβίστας. Ή όταν έκανε τα "στραβά μάτια" στις δολοφονικές ενέργειες της ΧΑ ήταν αριβίστας. Δεν είναι αριβισμός να επιτρέπεις στο στενότερο συνεργάτη σου να συνομιλεί με τον Κασιδιάρη μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Δεν είναι αριβίστας ο Σα(χλα)μαράς, ούτε είναι ηλίθια η κα Ασημακοπούλου. Απλά το έχουν χάσει...

Από swell, μοντάζ Γρέκι