Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μισόλογα-«καρφιά» Βενιζέλου για τον Λαζόπουλο (;)

ΝΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
Ένα «παλιό» θέμα επανέφερε στο προσκήνιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κεντρικής Ελλάδας.

Μιλώντας για λίστες με εμβάσματα γνωστών προσώπων, την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα τα διάστημα ονόματα της χώρας, τα "δημοσιογραφικώς διάσημα", είναι στις λίστες αυτές. Τις έχω στείλει εγώ αυτές...
στη Βουλή και στις αρμόδιες Φορολογικές Αρχές, όλα. Αυτός που σας μιλάει έχει στείλει ήδη από το 2011 όλα τα διάσημα ονόματα, όλων των πολιτικών χώρων, γιατί είδα και μερικούς που "φλερτάρανε" με την ιδέα να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Για έλεγχο στις αρμόδιες φορολογικές αρχές και τα κοινοποίησα στη Βουλή για διαφάνεια. Να πάτε να τα βρείτε, να κάνετε μια έρευνα».

Το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με αυτούς που φλέρταραν με την ιδέα να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, αρκετοί παρευρισκόμενοι το συνέδεσαν με το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη, Λάκη Λαζόπουλου.

Ωστόσο ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να πει τα ονόματα ξεκάθαρα και να μην αφήνει αιχμές, «φωτογραφίζοντας» πρόσωπα.

Επίσης, όταν κάποιος ελέγχεται δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος. Ανεξάρτητα από τον δημοσιογραφικό έλεγχο και η κυβέρνηση θα πρέπει να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ελέγχων και εάν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο.

Ο.Α.
Από newpost