Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δεν βλέπει πρόωρες εθνικές εκλογές ο Βενιζέλος

Μεγαλοπρεπή «κυβίστηση» έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δήλωσε ότι δεν βλέπει πρόωρες εκλογές, ξεχνώντας τους εκβιασμούς που ο ίδιος χρησιμοποίησε προ ημερών για «μαντρώσει» τους ψηφοφόρους του.

Προσπαθώντας να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, είπε πως ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος θα επισκεφθεί τον Κ. Παπούλια για να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες και...
πως δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές:

«Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάω ούτως ή άλλως. Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγούμε από το μνημόνιο»,[… ] «δεν προβλέπω εκλογές εθνικές, έχουμε χρόνο μπροστά μας, η χώρα χρειάζεται χρόνο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε μία από τις πολλές του νουθεσίες προς ελληνικό λαό, ζήτησε η ψήφος να είναι τέτοια ώστε «να μην επιδέχεται ερμηνειών»:

«Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η ψήφος τους θα ερμηνευτεί, άρα θα πρέπει να δώσουν μία ψήφο που δεν επιδέχεται ερμηνειών».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος την περασμένη Τρίτη είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση εκλογικής συντριβής της Ελιάς, θα πήγαινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς εκ του εκλογικού αποτελέσματος, η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα υφίστατο.

Από το Ποντίκι