Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσιολογικά»…

Tο ερμαφρόδιτο …φρενοκομείο του ΣΥΡΙΖΑ αλατίζει «συνωμοσιολογικές» σκέψεις: Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί …διατεταγμένη υπηρεσία για να σώσει το ετοιμόρροπο και δωσίλογο κυβερνητικό οικοδόμημα;
 
Είναι δυνατόν, «φυσιολογικά», η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαπράττει τέτοιες χοντρές πολιτικές γκάφες; Η πολιτική ανοησία έχει και αυτή τα όριά της. Εάν υπερβεί αυτά τα όρια και εκτοξευθεί σε μορφές παράνοιας τότε σηματοδοτεί εξωτερικό εξαναγκασμό, δηλαδή «εκτέλεση συμβολαίου» (σχεδίου) ισχυρών δυνάμεων…

Από την αρχή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτούσαν «πολιτική» …αναχώματος της συντριβής...
των κυβερνητικών ανδρεικέλων και της καθεστωτικής κατάρρευσης…

Προσπαθήσαμε με πολιτικούς όρους να αναλύσουμε αυτήν την «πολιτική» ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο: «Τα ύψη …ζαλίζουν το ΣΥΡΙΖΑ…»

Τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν να ενταχθούν σε μια αυστηρή ανάλυση «πολιτικών όρων», σε μια «φυσιολογική» προεκλογική πρακτική: Είναι γεγονότα, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, αυτοκτονικά για το ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πράξεις του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργούν εκλογικά καταστροφικά, τον ψαλλιδίζουν, αναχαιτίζουν την έκφραση της λαϊκής οργής προς αυτόν και προκαλούν γιγάντια κύματα απογοήτευσης και οργής εναντίον του: Δηλαδή «κατασκευάζουν» ΑΠΟΧΗ και συνακόλουθα σώζουν την κυβερνητική «εγκληματική οργάνωση»…

Όλα αυτά μοιάζουν σαν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να αγωνίζεται για τη διάσωση του κυβερνητικού οικοδομήματος από την παταγώδη κατάρρευσή του, μοιάζουν ακόμα σαν να αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ήττα του…

Αυτό πολιτικά δεν είναι «φυσιολογικό», είναι «ανώμαλο». Που σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι …σχεδιάζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ …εκτελεί!!!

Σημαδιακές περιπτώσεις αυτής της «ανωμαλίας» είναι: Η υποψηφιότητα του Κούλογλου (αυτού του μέγα μεταπράτη της αμερικανικής μαύρης προπαγάνδας) και η καρατόμηση της Σαμπιχά Σουλεϊιμάν (γράφουμε στο προηγούμενο κείμενο).

Τώρα ξεσπάει και ένα τρίτο κρούσμα «ανωμαλίας»: Ο Περιφερειακός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμετ Κουρτ ποζάρει σε φωτογραφίες μαζί με τον Ντεβλέτ Μπεχτσελί, τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων!!!
Διαβάζουμε στο:

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Αχμέτ Κουρτ παραιτήθηκε απο τη θέση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Περιφερειακός υποψήφιος σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει βγάλει φωτογραφίες με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων.
Δεν έχει βγει κάποια διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τις φωτογραφίες του υποψήφιου του Αχμετ Κουρτ με τον Ντεβλέτ Μπεχτσελί, ο οποίος είναι ηγέτης της ακραίας εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.
Σημειώνουμε πως οι φωτογραφίες είναι από τις 26 Δεκεμβρίου.
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το komotinipress.gr και το αναπαράγουν όλα τα ΜΜΕ


ΟΛΑ αυτά είναι προμηνύματα νέων συμφορών: Συναινετικών συμφορών…

ΜΟΝΟ η λαϊκή κινητοποίηση, η οργάνωση της ΟΡΓΗΣ στο δρόμο, είναι η ΔΙΕΞΟΔΟΣ…

Από resaltomag