Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ο Σαμαράς - Απειλεί θεούς και δαίμονες για να μην συρθεί σε εκλογές

Με απειλές προς κάθε κατεύθυνση επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα ο πρωθυπουργός προκειμένου να μην συρθεί σε εκλογές μαζί με τις αυτοδιοίκητες, αλλά και να φανεί προς τα έξω οτι η Ν.Δ. δεν έχει γέφυρες με την ακροδεξιά.

Η υπόθεση Μαλτάκου, έφερε στο φως τις σχέσεις βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή.

Ετσι ο Αντώνης Σαμαράς, επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα, με στόχο να μην οδηγεί σε εκλογές. Με απειλές και αλλαγές, σε κόμμα και...
κυβέρνηση, θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί ως ο άνθρωπος που έβαλε στο περιθώριο τους νεοδημοκράτες, που έχουν σχέσεις με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Κάνοντας την αρχή την Παρασκευή, μιλώντας σε εκπροσώπους των AHEPANs, στο Μέγαρο Μαξίμου είπε ότι  «δεν θα επιτρέψω πότε, σε καμιά εγκληματική οργάνωση, να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής». Αφού έδειξε τον φόβο του, για το ενδεχόμενο να συρθεί σε εκλογές, πρόσθεσε: «Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιονδήποτε κυβερνητικό στέλεχος» επισήμανε αναφερόμενος προφανώς στην περίπτωση του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκου.

Από το koutipandoras