Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Σε όλους τους τόνους η κυβέρνηση, με τον Σα(χλα)μαρά, τον Βενιζέλο και τον Στουρνάρα, ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Αφήνει το παρελθόν πίσω και βλέπει και προχωρά μόνο μπροστά. Η αφορμή της ομοβροντίας για την αλλαγή σελίδας ήταν η έξοδος στις αγορές για προεκλογικούς και επικοινωνιακούς λόγους, πρώτη φορά από το 2010.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με την υπερκάλυψη του ομολόγου 5ετούς διάρκειας που εξέδωσε.  Ομόλογο για το οποίο θα πληρώσουμε... π
ρομήθειες 400 εκατομ. ευρώ και το οποίο θα ανεβάσει το συνολικό χρέος της χώρας από το 171% στο 175. Ομόλογο το οποίο δεν θα είχε καμιά τύχη, αν δεν είχε εκδοθεί με την εγγύηση της ΕΚΤ.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με τη σημερινή βόμβα, που δίνει κάθε δικαιολογία στην κυβέρνηση να "σφραγίσει και να αποστειρώσει" αύριο το κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης της Μέρκελ. Επίσης, ο άνθρωπος που άφησε το αυτοκίνητο με τη βόμβα στην Αμερικής, διέφυγε με μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας που οδηγούσε συνεργός του. Άρα η μοτοσικλέτα 99% ανήκει σε αστυνομικό. (Χθες το απόγευμα είδα 2 μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδα σταθευμένες έξω από το Κέντρο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη).

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με τον Σπηλιωτόπουλο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων της ΝΔ, ο οποίος θέλει δημοψήφισμα για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην πόλη και χαρακτηρίζει "ημίτρελλους" όσους διαδηλώνουν κατά των μέτρων της κυβέρνησης, τα οποία τους έχουν εξαθλιώσει.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με τον Ν. Κακλαμάνη και τον Κασιδιάρη να αντιδρούν μαζί και να σταματούν τις εργασίες για την αναμόρφωση της Παιδικής Χαράς του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με πρωθυπουργό κάποιον που ισχυρίζεται ότι συνομιλεί πότε με τον Θεό και πότε με την Παναγία (προφανώς εξαρτάται από την ποιότητα σήματος στο κινητό του).

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα στον ύπνο της.

Από swell