Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Άδωνις πουλάει

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης επέλεξε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ώστε να πραγματοποιήσει την σημερινή του ζωντανή εμφάνιση. Αν και η εμφάνιση ήταν μυστική αφού θα πραγματοποιούνταν μπροστά σε λίγους και εκλεκτούς, τελικά η είδηση διέρρευσε και έτσι από νωρίς το πρωί γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και επισκέπτες χτένιζαν το νοσοκομείο με σκοπό να συναντήσουν τον υπουργό.

Παρά την ομολογουμένως  πετυχημένη μεταμφίεση του υπουργού σε πλανόδιο βιβλιοπώλη ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους θαυμαστές του, τελικά αναγνωρίστηκε από το πλήθος το οποίο...
με το που τον είδε άρχισε να υστεριάζει.

Συνηθισμένος σε αντίστοιχες εκδηλώσεις λατρείας, ο υπουργός παρέμεινε ψύχραιμος και μάλιστα αντάλλαξε ορισμένες κουβέντες σε άπταιστα ελληνικά με τους ιθαγενείς της χώρας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ανθρώπινο χαρακτήρα του. Τους αγαπάει τους έλληνες ο άτιμος και ας τους γ@μ@€ι.

Αφού ο υπουργός μοίρασε αυτόγραφα , φωτογραφήθηκε με το πλήθος και έπεισε τρεις ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε., έξι του ΣΥΡΙΖΑ και έναν που αμφιταλαντεύεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσουν Ν.Δ., αποχώρησε ώστε να συνεχίσει τις σημερινές του ζωντανές εμφανίσεις σε τρεις τηλεοπτικούς και έξι ραδιοφωνικούς σταθμούς. Γιατί ο Άδωνις πουλάει. Τα πάντα. Από βιβλία μέχρι υγεία.


(Εντωμεταξύ η υγεία, την οποίο έχει αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάει κατά διαόλου αλλά τουλάχιστον ξέρουμε προς τα πού πάει. Δεν πρόκειται να την χάσουμε. Κάτι είναι και αυτό.)