Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Οι «μπάστακες» που αποφασίζουν φταίνε για τον Φ. Κρανιδιώτη

«Αυτό που εξοργίζει τους Έλληνες είναι ότι έχουμε εδώ κάποιους μπάστακες (εννοώντας την τρόικα), οι οποίοι αποφασίζουν, έχουν λόγο και πρέπει να διαπραγματευόμαστε μαζί τους για ήσσονος ζητήματα εσωτερικής πολιτικής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης” 
  
Την επιβεβαίωση ότι οι εταίροι – δανειστές αποφασίζουν ή τουλάχιστον έχουν λόγο για τις τύχες της χώρας και το μέλλον του ελληνικού λαού, έκανε μιλώντας σε...

πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, το στέλεχος της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης.
  
«Αυτό που εξοργίζει τους Έλληνες είναι ότι έχουμε εδώ κάποιους μπάστακες (εννοώντας την τρόικα), οι οποίοι αποφασίζουν, έχουν λόγο και πρέπει να διαπραγματευόμαστε μαζί τους για ήσσονος ζητήματα εσωτερικής πολιτικής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης. «Ξέχασε» όμως να αναφέρει ότι η κυβέρνηση που υποστηρίζει είναι εκείνη, η οποία συνομιλεί μαζί τους και λέει «ΝΑΙ σε όλα», φέρνοντας αντίστοιχα νομοσχέδια με τις απαιτήσεις των δανειστών στη Βουλή.
  
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστήριξε ότι «Φτάσαμε εδώ μετά από 30 χρόνια παρακμής», «ξεχνώντας» και πάλι ότι το κόμμα που υποστηρίζει βρισκόταν στα μισά από αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της χώρας. Μάλιστα, το στέλεχος της ΝΔ, προσπάθησε να υποβαθμίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «Ο αντίπαλος ο δικός μας είναι ο εαυτός μας στην ουσία. Δεν φαίνεται ότι έχουμε αξιόπιστο αντίπαλο. Δεν είναι αξιόπιστος αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ».
  
Ο παρουσιαστής βέβαια της εκπομπής, προσπάθησε να φέρει τον Φαήλο Κρανιδιώτη στο σήμερα λέγοντας σχετικά με τους «μπάστακες» ότι «Αυτό η κυβέρνησή σας το κάνει».