Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βρήκε το αεροπλάνο η Νικολούλη τα ξημερώματα!

EΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η Στοά του Αττάλου, αρχαία αγορά των Αθηνών, για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, για γιγάντωση του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Διατίθεται για γάμους, βαφτίσεις, μπάρμπεκιου πάρτι, ονομαστικές εορτές και ρέιβ πάρτι.

Η Στοά του Αττάλου βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας, περίπου 250 μ. ανατολικά του Δίπυλου και 500 μέτρα από το ρεστοράν «Το Κουτί». Παζάρι κοσμημάτων απέξω.

Δωρικού και στουρναρικού ρυθμού, εγκαινιάστηκε υπό του Αντωνίου Σαμαρά το 159 π.Χ.

Αποτελούσε το μεγαλύτερο αυθαίρετο εμπορικό κέντρο της αρχαιότητας πριν και από το Mall. Τιμή...
ό,τι προαιρείσθε για τη σωτηρία της χώρας.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο, λόγω εκποίησης της χώρας.

Κάντε τον γάμο σας με 100.000 θεατές και κουμπάρο τον Σπύρο Λούη.

Στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν για την τέλεση μέρους των Παναθηναίων προς τιμήν της θεάς Αθηνάς και τώρα για τον τερματισμό του μαραθώνιου δρόμου από τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Κτισμένο ανάμεσα στους λόφους του Αγρα και Αρδηττού, στους οποίους κάνει τζόγκινγκ ο Νίκος Αλέφαντος.

Το 1896 διεξήχθησαν εκεί οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και το 2004 ο τερματισμός του μαραθώνιου δρόμου και ο τερματισμός της Ελλάδας.

Δυνατότητα ενοικιάσεως Ολυμπιακής Φλόγας για τις δεξιώσεις σας και απευθείας μετάδοση από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον Νίκο Τσώνη.

Επίσης στο στάδιο αυτό διοργανώθηκε για κάποια χρόνια και η Ολυμπιάδα Τραγουδιού από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, η οποία διακόπηκε.

Εγινε στον χώρο ο τελικός μπάσκετ ΑΕΚ-Σλάβια σε μνημειώδη περιγραφή Βασίλη Γεωργίου και πρόκειται να διεξαχθεί ο τελικός Τσάμπιονς Λιγκ Ολυμπιακού-Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο χώρος ενοικιάζεται και για συγκρούσεις ΜΑΤ-αναρχικών.

Θέα απεριόριστη όταν δεν έχει αιθαλομίχλη.

Δωρεάν wi-fi. Τηλέφωνο στο Μαξίμου, ώρες εργασίας Αντώνη Σαμαρά.
………………………………………………………………………………………………………….

Τελευταίο γκάλοπ: Είμαι αποφασισμένα αναποφάσιστος!

Η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι αναποφάσιστοι κυριαρχούν στο 16ο μέρος της δημοσκόπησης που δημοσιεύει και σκίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», σε συνεργασία με τη φοβερή και τρομερή Public Issue (τα λεφτά για τη διαφήμιση να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό).

Είναι γεγονός όπως σημειώνει και το εξαιρετικό πολιτικό τμήμα της εφημερίδας μας (στον ίδιο λογαριασμό τα χρήματα) ότι οι Ελληνες δεν διευκρινίζουν και δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, ενώ στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον ήξεραν και παραήξεραν και ορισμένοι μάλιστα ψήφισαν 85 φορές με SMS και παρ” όλα αυτά δεν μπόρεσαν να βγάλουν τον Μαρτάκη.

Εν πάση περιπτώσει, το τελευταίο γκάλοπ για την πρόθεση ψήφου δείχνει τα εξής:
1. Αδιευκρίνιστη ψήφος 24%
2. Αναποφάσιστοι 18%
3. Θα αποφασίσω στην κάλπη 32%
4. Πού να ξέρω, ρε φίλε, τι να ψηφίσω; 9%
5. Ολα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν 4%
6. Φέτος είμαι αποφασισμένος: θα είμαι αναποφάσιστος 17%
7. Δεν αποφάσισα – δεν απαντώ 61%
8. Αποφάσισα: θα πάρουν τα τέτοια μου 0,8%
9. Τα χρήματα στον λογαριασμό μπήκαν; 1%
……………………………………………………………………………………………

Βρήκε το αεροπλάνο η Νικολούλη τα ξημερώματα!

Ψάχνουν και δεν βρίσκουν μέχρι τώρα ίχνος του μαλαισιανού αεροπλάνου. Οταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα έχει βρεθεί, γιατί ισχύει μία από τις εξής θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν:

1. Το μαλαισιανό αεροπλάνο το πιλόταρε ο Μιχάλης Λιάπης. Θυμάστε όλοι τι είχε γίνει τα Χριστούγεννα με τον Λιάπη που πήγε στην Κουάλα Λουμπούρ μαζί με τη σύντροφό του, μετά το θέμα που προέκυψε με τις πινακίδες του τζιπ. Ο Λιάπης ήταν και τώρα στη Μαλαισία, αλλά το αεροπλάνο είχε ψεύτικες πινακίδες. Για να μη γίνει παγκόσμιος ντόρος όταν προσγειωθεί, το στούκαρε στην Ινδονησία και αυτός με τη σύντροφό του έπεσαν με αλεξίπτωτο και απολαμβάνουν εκεί τον έρωτά τους.

2. Περιμένουν όλοι ότι το άφαντο αεροσκάφος θα βρεθεί με «εντολή Σαμαρά». Ο πρωθυπουργός μας ήταν κλινήρης πολλές μέρες με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Τώρα όμως που πήρε παγκόσμια έκταση, θα δώσει εντολή για να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί ο κ. Σαμαράς θα το υποδεχτεί με την υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη και θα γίνει η μεγαλύτερη διαφήμιση που έγινε ποτέ στη χώρα μας, με τα χιλιάδες κανάλια που θα έχουν συρρεύσει εκεί.

3. Αλλοι λένε ότι με εντολή Λάτση το αεροσκάφος θα προσγειωθεί στο Ελληνικό.

4. Τελικά το αεροπλάνο βρέθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που άρχισε χθες το βράδυ και διαρκεί μέχρι τώρα που μας διαβάζετε. Τηλεφώνησε ένας κρίσιμος μάρτυρας που το είδε να κόβει βόλτες πάνω από τα Τουρκοβούνια και κινητοποιήθηκε η Αστυνομία της περιοχής. Αλλοι το είδαν να πετάει στο Στείρι Βοιωτίας στην περιοχή Βοϊδογόσι και λήφθηκε σοβαρά υπόψη η μαρτυρία τους. Ενας άλλος πολίτης ανέφερε την προφητεία του Ιεζεκιήλ, ότι μεγάλο πουλί θα πέσει μεταξύ Μαλαισίας και Αντικυθήρων και κατά τα φαινόμενα αυτό ήταν. Αυτοί τη στιγμή πανηγυρίζουν Μαλαισιανοί συγγενείς στα στούντιο της Νικολούλη, η οποία ζήτησε αν είναι δυνατόν το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο προαύλιο του Alpha για να κάνει ζωντανή σύνδεση και να μιλήσει με τους κρίσιμους μάρτυρες, συγγενείς και επιβάτες.
………………………………………………………………………………………………..

twitter παίδες Ελλήνων

Βουλή, το καφενείο σου!

Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ @troika_ole
Πήγαν καλά οι συζητήσεις, για να χρησιμοποιηθεί η λέξη «φρέσκο» στο γάλα έως 10 χρόνων, μεταξύ υπ. Ανάπτυξης και τρόικας.

ΕΥΑΓΓ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ @kafedakias
Τσιγκούνηδες. Παραγγέλνουν τώρα οι βουλευτές έναν καφέ στα πέντε…

ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @Ego
Σωστό το γκάλοπ στην «Εφ.Συν.»: Ο λαός θέλει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πρωθυπουργό Σαμαρά και αρχιεπίσκοπο Βενιζέλο.

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @siderenios2
Πάσχω από μια σπάνια λοίμωξη: «ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- Ν-1».

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @dolars
Το σύνθημα «Μια Ελιά σε κάθε πόλη» θυμίζει έντονα το δικό μου «Ενας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια».

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @tomsen
Μόνο οι καθαρίστριες αντιστέκονται στην τρόικα. Ισως γιατί δεν έχουν καναπέ.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ @dakrygonakias
Επικήρυξα το Μπόινγκ με 4 εκατ. ευρώ.

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @stayrakias
Το αεροπλάνο έπεσε σε Ποτάμι.

M. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ @asteri
Θα έγραφε βιβλίο και ο Χρυσοχοΐδης, αλλά έχει σπάσει το πόδι του.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ@dolars
Το βιβλίο που έγραψα περιγράφει τις σκέψεις μου. 600 λευκές σελίδες.

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ @anergiakias
Δημιουργούνται 1 εκατ. νέες θέσεις εργασίας και 2 εκατ. νέες θέσεις ανεργίας.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι