Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στην Αθήνα ο Αγγελος Φιλιππίδης... συνελήφθη και μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ

Στην Αθήνα έφτασε ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με την πτήση ΤΚ 1845 των τουρκικών αερογραμμών. Ο Αγγελος Φιλιππίδης συνελήφθη και μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να παρουσιαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου που αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ο συνήγορος του Α.Φιλιππίδη δήλωσε ότι το ένταλμα σύλληψης σχετίζεται με το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ είναι στενός φίλος του Κώστα Καραμανλή, υποχρεώνοντας την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού να κρατήσει αποστάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Άγγελος Φιλιππίδης απελάθηκε από τις τουρκικές αρχές ενώ εκκρεμεί και δεύτερο ένταλμα...
των ελληνικών αρχών σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου που έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, υποστήριξε δια του συνηγόρου του ότι "τα γεγονότα στα οποία στηρίζεται το ένταλμα έκδοσης σχετίζονται με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς είναι στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή".

Από enet