Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το όνειρο του Σα(χλα)μαρά που έγινε εφιάλτης

Μετά τη διαφαινόμενη προφυλάκιση και των υπολοίπων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η ΝΔ θα καταφέρει να πάει στις εκλογές χωρίς το φόβο απωλειών από την υπόλοιπη ακροδεξιά, αφού πλέον θα έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία.

Οι δημοσκοπήσεις όμως δεν αφήνουν  τον Σα(χλα)μαρά να ησυχάσει. Φαίνεται ότι η μάχη για την πρωτιά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ δύσκολη. Γι' αυτό ο Σα(χλα)μαράς βλέπει κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο. Ότι...
με τη βοήθεια της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης θα προφυλακιστούν και ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης. Ο πρώτος γιατί είναι ο ηγέτης του άλλου άκρου και με τις δηλώσεις του περί δραχμής θα χαρακτηριστεί ως προδότης και υπεύθυνος για τη χρεωκοπία και ο δεύτερος απλώς ως ακροαριστερός. Και αφού το ένα άκρο θα είναι στη φυλακή, τι πιο σωστό και δίκαιο από το να μπει και το άλλο, ονειρεύεται ο Σα(χλα)μαράς.

Τις τελευταίες μέρες όμως το όνειρο γίνεται εφιάλτης, γιατί ο Σα(χλα)μαράς βλέπει στο τέλος ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Βενιζέλο. Αυτός τρώει όλο το φαγητό που τους ρίχνουν κάτω από την πόρτα και δεν αφήνει τίποτα για τον Σα(χλα)μαρά που έχει ρέψει. Όταν δε παραπονιέται, ο Βενιζέλος τον δέρνει.

Από swell, μοντάζ Γρέκι