Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σε κινητικότητα ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Τον εαυτό του σε κινητικότητα έθεσε ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος έπειτα από εννιαήμερη άδεια λόγω εορτών αποφάσισε να μην επιστρέψει στην φυλακή.  Ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει και κατά το παρελθόν ολιγοήμερες άδειες εξόδου από τη φυλακή αλλά δεν είχε αποφασίσει να μπει σε καθεστώς κινητικότητας.

Στο καθεστώς κινητικότητας μπήκε ο Χριστόδουλος Ξηρός εθελοντικά αφού, ως επαναστάτης, θέλει να αγωνιστεί για την πατρίδα του, στα πλαίσια του success story του Αντώνη Σαμαρά.

Ο δικηγόρος του μάλιστα κάνει λόγο για πολιτική στάση. Σε ερώτηση για το ποιοι λόγοι οδήγησαν τον πελάτη του να μπει σε καθεστώς κινητικότητας, ο δικηγόρος του απάντησε ότι τον έπεισαν...
οι δημοσιογράφοι των καναλιών οι οποίοι του πήραν τα μυαλά με τις επιτυχίες του Αντώνη Σαμαρά.

Πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος δήλωσε ότι τον είχε προειδοποιήσει αλλά ο Σαμαράς και η παρέα του, τον είχαν ξεμυαλίσει.

Το καθεστώς κινητικότητας αποτελεί συνέχεια του πετυχημένου μοντέλου κινητικότητας που ήδη έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση στους εκπαιδευτικούς και στους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

Η εφαρμογή της κινητικότητας στους φυλακισμένους και κυρίως σε αυτούς που κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειας  ξεκίνησε από τον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος αποφυλακίστηκε επειδή είχε παρέλθει το δεκαοκτάμηνο και από τότε κινείται συνεχώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αντιληπτός από τις διωκτικές αρχές.

(Μαζιώτης έξω, Ξηρός έξω. Λες να σχεδιάζουν την dream team όλων των εποχών;
Εδώ που τα λέμε, αν δεν αντιδράσουν οι τρομοκράτες στην τρομοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου τότε ποιος θα αντιδράσει;)