Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά... Η Προσαγωγή του Πολίτη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε χθες ότι τις ομιλίες του θα τις κάνει από κασέτες

Καλά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μπορεί και πετάει στη θάλασσα μικρά παιδιά και δεν μπορεί τους διαδηλωτές που μπήκαν στο γραφείο του να τους πετάξει από το παράθυρο να σκάσουν κάτω σαν καρπούζι;

Τελικά έγινε προσαγωγή 47 πολιτών. Το επόμενο μάθημα που θα εντάξει η Ν.Δ. στη νέα σχολική χρονιά είναι «Η Προσαγωγή του Πολίτη».

Το περίεργο είναι ότι στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη μπήκαν 24 άτομα, αλλά προσήχθησαν 47.

Η Ραχήλ Μακρή πρωτοστάτησε στη διαδήλωση. Ανέβηκε μάλιστα ψηλά στο...
γραφείο Βαρβιτσιώτη σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα.

Τέτοια δόξα και προβολή ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Κάρας χθες από τα κανάλια και παντού, ούτε ο Γιώργος Καραγκούνης σε όλη την καριέρα του.

Αργά τη νύχτα πάντως έκανε κѠλ⓪τούμπα και ζήτησε συγγνώμην από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να τιμηθεί ο φορολογούμενος που πλήρωσε και τους 5 φόρους που λήγει η πληρωμή τους σήμερα, τελευταία μέρα του μήνα.

Θα τιμηθεί επίσης και ο Κώστας Μήτρογλου στο Μαξίμου, γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που έφερε λεφτά στην Ελλάδα.

Αυθαιρετήστε, χτίστε, τελειώσατε με το νέο νομοσχέδιο. Εμένα το θέμα δεν με ενδιαφέρει. Το σπίτι που έχω χτίσει πάνω στο κύμα δεν είναι αυθαίρετο, η θάλασσα είναι αυθαίρετη.

Πολύ δυσάρεστη είδηση. Ενώ είμαστε πρώτοι πανευρωπαϊκά στην ανεργία, παγκοσμίως βρισκόμαστε μόλις στην 4η θέση. Τι κάνει ο κ. Βρούτσης γι’ αυτό;

Χθες είχαμε εκπληκτικό γεγονός. Υπήρξε ανακοίνωση της Ν.Δ. που δεν ξεκινούσε «Με εντολή Σαμαρά».

Τη Δευτέρα πάντως θα εορταστεί, με ιδιαίτερα πανηγυρικό τρόπο, η συμπλήρωση των «10 χιλιάδων εντολών του Σαμαρά».

Τουλάχιστον ο Αδωνις έλυσε το πρόβλημα των ράντσων. Το 30% των ανασφάλιστων πολιτών δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Οπότε μαζεύτηκαν τα ράντσα. Στους διαδρόμους των νοσοκομείων παίζεις μέχρι και μπάλα.

Οι κάτοικοι του Ληξουρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί καταργήθηκε το νοσοκομείο τους για λόγους υποτίθεται ασφαλείας και πρέπει να πάνε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Θεωρούν πως αυτό είναι μια καλή αφορμή για να καταργηθεί το νοσοκομείο τους και να συνενωθεί με αυτό του Αργοστολίου.

Αυτό το είχαμε γράψει για πλάκα και να που γίνεται στην πραγματικότητα, ότι θα συγχωνεύσει ο σεισμός τα νοσοκομεία αυτά. Ο σεισμός ήταν όμως σχετικά μικρός και δεν κόλλησαν τα δύο νοσοκομεία απευθείας και το κάνει τώρα ο τραμπουμπούκος.

Ο Αδωνις ήταν σκασμένος χθες γιατί ο σεισμός στην Πύλο ήταν μικρός και δεν συγχωνεύτηκε το νοσοκομείο εκεί απευθείας με το Νοσοκομείο Κοζάνης.

1 στους 22 ασθενείς από το Ληξούρι πάει στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Τους υπόλοιπους θα τους προσαγάγουν.

Του Λάκη Μπέλλου