Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία γκουλάγκ στις Κυκλάδες αποκάλυψαν μυστικοί πράκτορες της ΝΔ

Σε νέες φρικαλέες αποκαλύψεις προχώρησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία το τελευταίο διάστημα ενεργούσαν ως μυστικοί πράκτορες και είχαν κατορθώσει να παρεισφρήσουν στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκμαιεύσουν απόρρητες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΟΝΝΕΔ και τοπικοί πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, έπαιρναν μέρος το τελευταίο διάστημα στις συνεδριάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσποιούμενοι πως είναι μέλη της. Φορώντας σαλβάρια και κρατώντας αντίτυπα της Αυγής, κατόρθωναν να περνάνε απαρατήρητοι με σκοπό να δρουν ως κατάσκοποι εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος. Έτσι, συγκέντρωσαν πληροφορίες οι οποίες δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας προκαλώντας...
τρόμο, φρίκη, οργή και αγωνία για το μέλλον.

Φαίνεται λοιπόν πως η δημιουργία επαναστατικής κυβέρνησης, η κοινωνικοποίηση της ιδιοκτησίας,  η κατάργηση του στρατού, η δημιουργία λαϊκής πολιτοφυλακής και η φορολόγηση όλων των Ελλήνων πολιτών σε ποσοστό 75%, τα οποία αποκάλυψε το γραφείο Τύπου της Συγγρού σε συνεργασία με την πάντα μάχιμη Ομάδα Αλήθειας, αποτελούν μονάχα την κορυφή του παγόβουνου. Τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα μόλις το κόμμα του πάρει την εξουσία ξεπερνάνε κάθε αρρωστημένη φαντασία και θυμίζουν σενάριο βγαλμένο από την πιο φοβιστική ταινία τρόμου.

Όπως αποκάλυψε στο «Κουλούρι» μεγάλο μεσιτικό γραφείο, η Κουμουνδούρου έχει αγοράσει μεγάλες εκτάσεις σε Δονούσα, Σχοινούσα, Ανάφη και Κουφονήσι, με σκοπό την δημιουργία στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας για τους αντιφρονούντες, τα γνωστά από την εποχή της ΕΣΣΔ ως «γκουλάγκ». Εκεί, όσοι διαφωνούν με την ακραία ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ θα στριμώχνονται σε κελιά και θα περνάνε το υπόλοιπο της ζωής τους μακριά από την οικογένεια τους. Στα γκουλάγκ οι κρατούμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν μουστάκι, θα ξυπνάνε καθημερινά υπό τους ήχους του ύμνου της Σοβιετικής Ένωσης και θα μαθαίνουν εντατικά ρώσικα.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με έναν από τους μυστικούς πράκτορες της Ομάδας Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με τρεμάμενη φωνή μας περιέγραψε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που έζησα τις ημέρες που πέρασα στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας θα μας πάρει τα παιδιά. Σκοπεύει να επιβάλει την υποχρεωτική θέσπιση ρώσικων ονομάτων για όλους και ήδη το πρώτο χνούδι πάνω από το χείλος του έχει κάνει την εμφάνιση του. Φοβάμαι».

Όλοι οι πράκτορες της Νέας Δημοκρατίας έχουν μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ενώ  ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πρότεινε την παρασημοφόρησή τους και την αναγνώριση τους με το αξίωμα του στρατηγού. Τέλος, οι πληροφορίες πως μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές σκοπεύει να ανατινάξει το κτίριο της Βουλής, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.