Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Στη Δημοκρατία τους δε χωρά ο αντίλογος…

Που ανήκουμε κυρίες και κύριοι, εις την αριστερά ή εις τα δεξιά της δεξιάς; Ιδού η απορία που ξεπρόβαλε μετά τις πολιτικές αντιλήψεις του χθες και του σήμερα.

Κάποτε, όταν είχες άποψη για τα πολιτικά και αντιμιλούσες στις αποφάσεις του Κράτους, χαρακτηριζόσουν ως «Κομμουνιστής». Πρόσφατα σε έλεγαν Συριζαίο -και συνεχίζουν-, τώρα βρήκαν κάτι πιο “in”, σε βλέπουν και ως χρυσαυγίτη!

Αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, νομίζω ότι το φραστικό επεισόδιο του Σοσιαλιστή Χρυσοχοϊδη με έναν αγρότη, έχει θαφτεί για τα καλά. Βλέπεις τώρα ανήκει στην Κυβέρνηση, μέχρι να ξαναγίνει...
αντιπολίτευση έχουμε καιρό.

Ο κος αυτός, ο σοβαρός και προοδευτικός σοσιαλιστής που δεν γνώριζε που έβαζε την υπογραφή του κάποτε γιατί δεν είχε προλάβει να διαβάσει, βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιους αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχαν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις από κάποιες απαλλοτριώσεις. Επάνω στον διάλογο λοιπόν με ένα αγρότη γυρίζει σε μια στιγμή και του λέει: «Αυτά είναι χρυσαυγίτικα πρόσεξέ το». Μετά από αυτή την πατρική συμβουλή του σοσιαλιστή -τρομάρα του- Υπουργού προς τον αγρότη, άρχισαν να τη “πέφτουν” όλοι.

Δηλαδή βρε δημοκράτη Χρυσοχοϊδη, όποιος θα διαμαρτυρηθεί πια θα του κολλάτε και τη ταμπέλα της εκάστοτε μόδας;  Εντάξει, δε θα σε συγκρίνω και με τον Παπαδόπουλο, άλλωστε αυτός ήταν στρατιωτικός, εσύ είσαι; Όχι βέβαια, εσύ είσαι σοσιαλιστής το έχουμε εμπεδώσει εδώ και χρόνια.

Με ποιο δικαίωμα βρε αστείε άνθρωπε χαρακτηρίζεις τους άλλους όπως γουστάρεις επειδή φωνάζουν για τα δικαιώματά τους; Αν κρίνω από τον μπουμπούκο που όταν μιλάει με κάποιους που ανήκουν στην «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», το “λέει” συνέχεια θέλοντας κάτι να μας πει. Αν κρίνω γενικά από τη κυβερνητική τακτική για όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσάς, θα δω ότι είστε οι περισσότεροι, πολύ δημοκράτες τελικά.

Έτσι που το πάτε, θα πρέπει να σας λέμε και ευχαριστώ που ενώ σας σατιρίζουμε και σας τα χώνουμε, δε μας έχετε βάλει και φυλακή, ακόμα.

Ξέρετε κάτι όλοι εσείς, η Δημοκρατία σας βλάπτει πολύ το λαό και να το προσέξετε και εσείς, γιατί αυτά που λέτε και κάνετε, είναι πολύ φασιστικά…

Στο 24ο δευτερόλεπτο του βίντεο θα ακούσετε τον σοσιαλιστή Υπουργό, πως χαρακτηρίζει τα λόγια του αγρότη.