Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί κανονικότατα ως ολοκληρωτικό καθεστώς.

α ΜΜΜ λειτούργησαν μετά από επιστράτευση των εργαζόμενων

-Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δόθηκαν μετά από επιστράτευση των καθηγητών

-Ο υπουργός Υγείας επισκέπτεται τα νοσοκομεία με κουστωδία ΜΑΤ και αστυνομικών και απειλεί με απολύσεις.

-Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποφασίστηκε πραξικοπηματικά και ανακοινώθηκε με χουντικό διάγγελμα από τον πλέον διαπλεκόμενο κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου

-Η ΕΡΤ εκκενώνεται με επέμβαση των ΜΑΤ και ρίψη δακρυγόνων

-Ο υπουργός Παιδείας δηλώνει πως θα επέμβει με εισαγγελέα για να ν'ανοίξουν τα πανεπιστήμια.

Όλα αυτά οι κυβερνώντες τα πράττουν με το επιχείρημα της "νομιμότητας και της ομαλής λειτουργίας", βασιζόμενοι στην ανοχή και στήριξη μίας κατηγορίας ατόμων που εξακολουθούν και διατηρούν...
το κεφάλι τους χωμένο στην άμμο πιστεύοντας ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ πως αυτή τη στιγμή διανύουμε περίοδο ομαλότητας και πρέπει να τη διαφυλάξουμε ακόμα και καταλύοντας κάθε δημοκρατικό θεσμό και συνταγματικό δικαίωμα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ (η δεν θίγεται τόσο).

Το ΜΟΤΟ "όλοι οι ΔΥ είναι τεμπέληδες, όλοι οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι, όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι φοροφυγάδες" κοκ , αυτή η φασιστική αντίληψη της συλλογικής ευθύνης και μέσω του βομβαρδισμού της από τα ξεπουλημένα ιδιωτικά ΜΜΕ, εξακολουθεί και βρίσκει έδαφος σε αποχαυνωμένους παρτάκηδες, που θεωρούν την ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ διακιλογημένη.

Είναι εξοργιστικό δε πώς αυτοί που ψηφίζοντας μνημόνια έχουν δημιουργήσει σκηνικό "πολέμου" στη χώρα, έχουν υφαρπάξει το 60% του εισοδήματος των ελληνικών οικογενειών, έχουν οδηγήσει στην ανεργία 1.5000.000 ανθρώπους, στην εργασιακή δουλεία, στις συμβάσεις μίας ημέρας, στον ξενιτεμό του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, περνώντας ρυθμίσεις και νομοσχέδια με ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ τη νομιμοποίηση του ελληνικού λαού (καθώς στηρίζονται αποκλειστικά στο μπόνους των 50 εδρών πλέον), παρουσιάζονται ως εγγυητές της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ντροπή και αίσχος και -ΝΑΙ- πρόκειται για επιβαλλόμενη ΧΟΥΝΤΑ.

ΥΓ: Να θυμίσουμε ότι η επιχείρηση εκκένωσης της ΕΡΤ συμβαίνει δύο μέρες μετά το δωράκι προς τους καναλάρχες των ψηφιακών αδειών και ουσιαστικής διαγραφής των χρεών τους προς το δημόσιο. ΚΑΙ αυτή η ρύθμιση πέρασε ΟΡΙΑΚΑ με 154 ψήφους, ΧΩΡΙΣ δηλ την ουσιαστική νομιμοποίηση του λαού αφού στηρίχθηκε και πάλι στο μπόνους των 50 εδρών.

Ολα αυτά παράλληλα με την προσπάθεια επανατοποθέτησης της εγκληματικής χρυσή αυγής στο κάδρο των μελών της οποίας οι δολοφονίες λειτουργούν ανασταλτικά (λόγω φόβου) στη διάθεση για συμμετοχή σε κινήματα, διαδηλώσεις κλπ.

ΒΙΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Είναι απελπισμένοι. Είναι τοποθετημένοι. Είναι αδίστακτοι. Είναι επικίνδυνοι.
Με αυτό τον τρόπο κυβερνούν και γι αυτό το λόγο πρέπει να πέσουν.