Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μας χαρατσώνει αγρίως και μας δουλεύει κανονικά ο Στουρνάρας (Βίντεο)

Είναι προκλητικότατος ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ένας τύπος απ’ τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της μνημονικής-ταξικής εξόντωσης του απλού λαού.

Απ την μια καμαρώνει γιατί η κυβέρνησή του έβαλε πολίτες στην φυλακή και κατέσχεσε τα σπίτια τους και από την άλλη μας λέει ότι είναι λίγοι οι φόροι που πληρώνουμε ενώ τέτοια φορολεηλασία είχαμε να δούμε από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Πειθήνιο όμως όργανο των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών, και γνωρίζοντας ότι η πολιτική του επιβίωση εξαρτάτε απ’ το πόσο υπάκουος είναι στις εντολές που παίρνει απ’ τα αφεντικά του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας χλευάζει κατάμουτρα.

Και μπορεί να γνωρίζει την «λατρεία» που...
τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπο του – «Δεν τολμώ να εξέλθω μόνος έξω από την πόρτα. Να κάνω σπορ ή να πάω έξω με φίλους. Αυτό είναι πλέον αδύνατο» είχε δηλώσει στην Γερμανική εφημερίδα Bild- εν τούτοις δεν διστάζει να μας κάνει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα.

Την μια μας λέει πόσο δύσκολα περνούν η μάνα και η πεθερά του, την άλλη ισχυρίζεται πόσο δραματική μείωση είχε στον μισθό του για να μπορεί το ελληνικό κράτος… να δίνει συντάξεις….