Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αμερικανικές τηλεφωνικές υποκλοπές και οι επικίνδυνες παπαριές του Πάγκαλου - Αποτελέσματα Παγκάλειας μπουρδολογίας (2 Βίντεο)

Το βίντεο που παραθέτουμε απ’ την τηλεόραση του Mega βασίζεται στο ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel που μας λέει ότι οι Αμερικανοί έκαναν τηλεφωνικές υποκλοπές σε 19 ηγέτες χωρών της Ευρώπης. Σιγά το νέο θα πείτε. Εδώ ο πρώην υπουργός του Καραμανλή Γ. Βουλγαράκης είχε δώσει συνέντευξη που στην ουσία έλεγε ότι η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα παρακολουθούσε το τηλέφωνο του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. (θυμάστε την αυτοκτονία (;) του στελέχους της VODAFON, Γιώργου Τσαλικίδη όταν αποκαλύφθηκε το σύστημα παρακολούθησης στελεχών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας; Ενα τεράστιο σκάνδαλο που το κουκούλωσε ο εισαγγελέας τότε Ι. Διώτης όταν είχε αποδειχθεί η εμπλοκή της αμερικάνικης πρεσβείας).

Δεν μπορεί δηλαδή το δημοσίευμα του Spiegel να θεωρηθεί ότι μας λέει κάτι καινούργιο. Τώρα για τις δηλώσεις του γραφικού Θ. Πάγκαλου ότι επί υπουργίας του η ΚΥΠ...
παρακολουθούσε πρεσβευτές της Αμερικής, τι να πει κανείς; Πέταξε μια παπαριά το πρεζόνι της δημοσιότητας, που μπορεί όμως να εξυπηρετεί και άλλες σκοπιμότητες, όπως καθαρά λέει ο εκπρόσωπος του Σύριζα στο βίντεο που παραθέτουμε. (Πάντως οι χρήστες του διαδικτύου έδωσαν ρεσιτάλ σχολιάζοντας σκωπτικά την νέα μπουρδολογία Πάγκαλου).

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Αποτελέσματα Παγκάλειας μπουρδολογίας (Βίντεο) 
Κι ενώ οι χρήστες του διαδικτύου χλεύασαν και σατίρισαν –όπως δηλαδή της άξιζε- την δήλωση του γραφικού Θ. Πάγκαλου ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ξένων αξιωματούχων, (δείτε εδώ),  η μπαρούφα του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης έχει αναδειχθεί σε πρώτο θέμα σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.

 Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, απ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega οι δηλώσεις του Πάγκαλου έχουν φέρει τεράστια ανακοίνωση και έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην ελληνική κυβέρνηση.

Οι επικριτές του Πάγκαλου ισχυρίζονται ότι ένας πρώην υπουργός των εξωτερικών δίνει πολύ μεγάλα επιχειρήματα στην αμερικανική κυβέρνηση και από θύμα την Ελλάδα την κάνει θύτη.

Τα αποτελέσματα της Παγκάλειας μπουρδολογίας τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τις δηλώσεις αυτές ο Πάγκαλος της έκανε για να πάρει την δόση του σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι ή τις είπε συνειδητά εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες.