Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ένας αξιωματικός “δολοφονήθηκε”. Θα βγείτε μπροστά ως άνθρωπος ή σαν καναρίνι κε Κωσταράκο;

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, σύζυγος, πατέρας δύο παιδιών, απλά το πήρε απόφαση. Βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.

Με την αυτοκτονία (δολοφονία) αυτού του ανθρώπου νομίζω πως έπεσε ένας ακόμη τοίχος. Βλέπετε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υποτίθεται ότι διατηρούν υψηλό φρόνιμα και είναι θεωρητικά ατσαλωμένα να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες. Αν αρχίσουν τα απονενοημένα διαβήματα στις Ενοπλες Δυνάμεις τότε νομίζω...
πως θα πρέπει να ανησυχούμε.

Αλήθεια κε Κωσταράκο έχετε κάτι να πείτε; Να κάνετε ίσως; Ή ένα πιθανό τιτίβισμα από το smartphone θα είναι αρκετό;

Τα παιδιά που είχαν όνειρο ζωής μια σταδιοδρομία στις Ε.Δ. αρχίζουν τις δεύτερες δουλειές και τελικά ούτε αυτές αποδεικνύονται αρκετές και πηδούν στο άπειρο. Κε Κωσταράκο αυτός ο άνθρωπος που εδώ και λίγες ώρες δεν είναι κοντά μας τόσο απελπίστηκε ώστε προτίμησε το θάνατο από το να παραμείνει κοντά στα παιδιά του.

Ένας πάλι γνωστός μου απόστρατος, μου έλεγε χθες για το γιο του που κι αυτός είναι αξιωματικός πως του στέλνει χρήματα εκεί που βρίσκεται διότι αλλιώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Δυστυχώς κε Κωσταράκο δεν υπάρχει μόνο η Τουρκία, έχουμε και τους εσωτερικούς εχθρούς. Επί των ημερών σας η εξαθλίωση των αξιωματικών συνεχίζεται. Εσείς είστε ο “πατέρας” όλων των στελεχών των τριών όπλων αυτή τη στιγμή.  Έχετε χρέος να βγείτε μπροστά και να τους προστατεύσετε.

Ως άνθρωπος, όχι ως καναρινάκι…

Tου Στρατή Μαζίδη από freepen