Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μια φωτογραφία του Σαμαρά στο γραφείο του Σταϊκούρα κάνει το γύρο του ίντερνετ




PS: Η αντίστοιχη φωτογραφία του Μαυρογιαλούρου μας αρέσει περισσότερο...

--- Με τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του πρωθυπουργού και με βλέμμα γεμάτο αισιοδοξία προχωράμε μπροστά. Προεκλογική αφίσα παλαιάς κοπής, πολύ παλαιάς έως ξεπερασμένης θα... μπορούσαμε να πούμε… 

Αυτή την αφίσα πάντως επέλεξε να βάλει ο υπουργός μας ο κύριος Σταικούρας στο γραφείο του… μας θυμίζει κάτι από Φρειδερίκη, γέρο Καραμανλή, αείμνηστο Παπαδόπουλο… μέχρι και...
Αντρέα… εκεί σταματάνε οι ήρωες……

Και εδώ ακριβώς ξεκινάνε τα μεγάλα προβλήματα…. 

Σαυτό το γραφείο βρέθηκαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου σε μια από τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες να βρουν κάποια άκρη με την τύχη των σπουδών τους. 

Να τύχουν ευήκοων ώτων μήπως και κάποιος ευαισθητοποιηθεί και πάρει το θέμα πάνω του και υπάρξει λύση και αποτέλεσμα. Λύση ουσιαστική όμως και όχι κατευναστική και επιδερμική. 

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται πλέον στην ονομασία ή στην έδρα…. Όπως όλοι καταλάβαμε εντοπίζεται σε πιο ουσιαστικά ζητήματα όπως αυτά του προγράμματος σπουδών , των ανύπαρκτων καθηγητών να διδάξουν , των απλήρωτων καθηγητών που φεύγουν….. όπως και να ονομαστεί το πανεπιστήμιο και όπου και να βρίσκεται η έδρα του αν δε γίνεται σωστή δουλειά και δεν υπάρχουν καθηγητές να διδάξουν το αποτέλεσμα θα είναι ΜΗΔΕΝ. 
Πηγή: mag24.gr