Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνεχείς συσκέψεις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Ο Σαχινίδης στο Μαξίμου - Ο Σάλλας στην Ιπποκράτους
Στο Μέγαρο Μαξίμου εισήλθε πριν από λίγο ο
υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης
προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για
το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών
Εντονη κινητικότητα παρατηρείται στο οικονομικό επιτελείο καθώς και στα κομματικά επιτελεία τις τελευταίες ημέρες και ώρες ενόψει της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και τον  γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Ηλία Πλασκοβίτη, στα γραφεία του ΠαΣοΚ στην οδό Ιπποκράτους εισέρχοταν ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας.

Χαρακτηριστικό είναι , μάλιστα, ότι το αυτοκίνητο του κ. Σάλλα στάθμευσε σε απόσταση μερικών μέτρων από την κεντρική πύλη των γραφείων του ΠαΣοΚ και εν συνεχεία ο επικεφαλής...
της Τράπεζας Πειραιώς κατευθύνθηκε πεζή προς τα γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με κυβερνητικές και οικονομικές πηγές η τελική διευθέτηση των λεπτομερειών που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι ένα από τα κρίσιμα ζητήματα που θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Εν αναμονή αυτών των εξελίξεων σήμερα έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Παντελή Καψή ότι η ημερομηνία των εκλογών δεν θα ανακοινωθεί πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.