Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ένα πονηρό δημοσίευμα εκλογικών αλχημειών από Λαμπρακιστάν…

Το Λαμπρακιστάν κατασκευάζει τα ποσοστά και τις έδρες του εκλογικού αποτελέσματος από ΤΩΡΑ: Δίνει 45% στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης και 170 έδρες!!!
 
Το Λαμπρακιστάν δεν σηματοδοτεί απλώς την αχαλίνωτη βία και νοθεία που θα υπάρξουν, αλλά και διαλαλεί τη βία και τη νοθεία που γνωρίζει ότι θα υπάρξουν...
 
Το παρακρατικό αυτό μαγειρείο...
του καθεστώς συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή των εκλογικών αποτελεσμάτων…

Το δημοσίευμα βρίσκεται ΕΔΩ:

Στην πρώτη παράγραφο διαβάζουμε:

«Ο κατακερματισμός του πολιτικού σκηνικού, που οδηγεί σε μια Βουλή δέκα κομμάτων και, σχεδόν αναγκαστικά, σε μια νέα κυβερνητική συνεργασία μετά τις κάλπες της 6ης Μαΐου, επιβεβαιώνεται από την πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research για “ΤΑ ΝΕΑ”».

Στην πρώτη παράγραφο δέχεται ότι θα υπάρξει μια Βουλή δέκα (10) κομμάτων!
Μετά, με Βουλή δέκα κομμάτων, το Συγκρότημα επιδίδεται σε διάφορες εκλογικές αλχημείες και μας απογειώνει στην κατασκευή: 45% τα δύο μεγάλα κόμματα και έδρες 170!!!

Το δόλιο και πονηρό τέχνασμα είναι η «αδιευκρίνιστη ψήφος»!!!

Ποια είναι αυτή η «αδιευκρίνιστη ψήφος», οι πονηροί αλχημιστές δεν μας το λένε.
Απλώς παίρνουν αυτόν τον απροσδιόριστο όρο «αδιευκρίνιστη ψήφος» και κάνουν πάλι αυθαίρετες αναγωγές.

Έτσι
μας λένε ότι η ΝΔ από «αρχική πρόθεση ψήφου 19%» θα φτάσει στο 25%: 6 ποσοστιαίες μονάδες πάνω…

Και το ΠΑΣΟΚ από 14.2% σε 19.1%: 5 μονάδες πάνω…

Όλες οι δημοσκοπήσεις, αυτές που οι ίδιοι κατασκευάζουν καθημερινά, καταγράφουν συντριπτική πτώση και κατάρρευση το ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και το Λαμπρακιστάν με την αλχημεία της απροσδιοριστίας, αυτή της «αδιευκρίνιστη ψήφου» εξακοντίζει τα ποσοστά τους στο 25% και στο 19%.

Και παρόλα αυτά στη Βουλή θα μπούνε 10 κόμματα, ακόμα και της Ντόρας!!!

Γίνεται ολοκάθαρο. Το Λαμπρακιστάν προαναγγέλλει, αυτό που γνωρίζει κάθε πολιτικά σκεπτόμενος και εμείς το έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένα: Ότι η βία και νοθεία σε αυτές της εκλογές θα πάρουν φρενοβλαβείς διαστάσεις και αυθάδεις μορφές…

Αλήθεια γιατί, τα «αντιμνημονιακά» κόμματα και ιδιαίτερα τα κόμματα της «αριστεράς» και ακόμα πιο ιδιαίτερα το ΚΚΕ, ΣΙΩΠΟΥΝ;

Η ΣΙΩΠΗ σε κάτι που όλοι γνωρίζουν και αναγγέλλεται μάλιστα τόσο ανοικτά από το Λαμπρακιστάν είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ… 

Από resaltomag 

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ 

170 έδρες για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Βουλή δέκα κομμάτων δείχνει η δημοσκόπηση της Κάπα Research για «ΤΑ ΝΕΑ» 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ 
 Ο κατακερματισμός του πολιτικού σκηνικού, που οδηγεί σε μια Βουλή δέκα κομμάτων και, σχεδόν αναγκαστικά, σε μια νέα κυβερνητική συνεργασία μετά τις κάλπες της 6ης Μαΐου, επιβεβαιώνεται από την πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research για «ΤΑ ΝΕΑ». Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία διενεργήθηκε το προηγούμενο διήμερο (18-19 Απριλίου), η ΝΔ διατηρεί ασφαλές προβάδισμα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τον στόχο της αυτοδυναμίας. Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλης Βενιζέλος επικρατεί οριακά του Αντώνη Σαμαρά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, αλλά φαίνεται να εξαντλείται η δυναμική ανάκαμψης για το ΠΑΣΟΚ που είχε καταγραφεί τις πρώτες ημέρες μετά την αλλαγή ηγεσίας. 

 Με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, τα δύο κόμματα προσεγγίζουν μαζί το 45%, εξασφαλίζοντας τη συγκρότηση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που ξεπερνά τις 170 έδρες. 

 Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,5% (αρχική πρόθεση ψήφου 19%) και το ΠΑΣΟΚ 19,1% (αρχική πρόθεση ψήφου 14,2%), δημιουργώντας ουσιαστικά τους πυλώνες μιας νέας κυβερνητικής συνεργασίας, την οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να στηρίζουν κι άλλα κόμματα που έχουν ήδη ταχθεί υπέρ των συνεργασιών, όπως η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, που έστω δύσκολα εμφανίζεται να εξασφαλίζει την είσοδό της στη Βουλή (με ποσοστό 3,8%). 

Την τρίτη θέση, σύμφωνα με την έρευνα, καταλαμβάνει το ΚΚΕ με διψήφιο ποσοστό (10,6%), ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ (9,1%), ενώ διαφαίνονται τάσεις υποχώρησης της αρχικής δυναμικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με ποσοστό 7,7%. Και στη νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research, εξάλλου, καταγράφεται μια πτωτική πορεία για τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, η οποία κινείται στο 5,4%. 

Αντιθέτως, αυξητική είναι η τάση για την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, η οποία φαίνεται να εξασφαλίζει για πρώτη φορά στα χρονικά, και μάλιστα με σχετική άνεση, την κοινοβουλευτική εκπροσώπησή της (5,2%). Κατά την έρευνα, στο κατώφλι της επόμενης Βουλής βρίσκονται και ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη (4%) με τους Οικολόγους Πράσινους (3,6%), ενώ κάτω από το κρίσιμο όριο του 3% κινείται η Δράση του Στέφανου Μάνου (1,7%). 

Η εικόνα μιας εκλογικής Βαβέλ είναι, ενδεχομένως, και αυτή που παρακινεί την πλειονότητα των ερωτηθέντων να ταχθούν προκαταβολικά υπέρ των κυβερνητικών συνεργασιών (σε ποσοστό 59%), δημιουργώντας πριν από τις κάλπες ένα πιεστικό κλίμα, ιδίως για τα δύο μεγάλα κόμματα. Το ίδιο μήνυμα εκπέμπει, ουσιαστικά, και το συντριπτικό 77,1% των ερωτηθέντων που ζητούν από την επόμενη κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ. Νέες εκλογές στην περίπτωση αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης επιθυμεί μόλις το 8,1% - ποσοστό που αποδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό και την απειλή της ΝΔ για επαναληπτικές κάλπες εάν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία. 

 Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο κ. Βενιζέλος συγκεντρώνει ποσοστά που υπερβαίνουν την αποδοχή του ΠΑΣΟΚ (26,7%) και αποκτά προβάδισμα έναντι του κ. Σαμαρά (25,8%). Η πλειονότητα των ερωτηθέντων (45,2%) εξακολουθεί πάντως να μην εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.