Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε και γ@μ...ένοι και δαρμένοι»

Η «έκρηξη» ενός κορυφαίου υπουργού ο οποίος συμμετείχε στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή με αφορμή τις ασφυκτικές πιέσεις από την Τροικα καταγράφεται σε σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα.

Ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ αναφέρει χαρακτηριστικά τι συνέβη στη διάρκεια της συνεδρίασης και τι ακούστηκε από τον συγκεκριμένο υπουργό:...

«Μεταξύ αθυροστομίας και κατήφειας κυμάνθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Δεν θα πω ποιος είπε τι για ευνόητους λόγους. Θα σας βάλω όμως ένα κουίζ. Η σύνθεση της συνεδρίασης ήταν εναλλασσόμενη . Και αυτό γιατί δύο πρόσωπα - αμφότεροι υπουργοί- έκαναν ενημέρωση όταν άρχισε το Πολιτικό Συμβούλιο στις εννέα και μισή. Ύστερα από μια ώρα έφυγαν να πάνε στο Μαξίμου. Εκεί συνεχιζόταν η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που είναι και η αιχμή του πακέτου.. Επέστεψαν ελαφρώς κατησχυμένοι γύρω στις δωδεκάμισι. Τότε ο ένας από τους δύο- δεν θα σας πως ποιος αλλά είναι λαλίστατος και ευφραδής- έκανε μια φρέσκια ενημέρωση για το που βρισκόταν πλέον η κατάσταση. Ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τη ΝΔ «που δεν μας βοηθάει ούτε με τις δηλώσεις που γίνονται απέξω ούτε με τις θέσεις που παίρνει μέσα» και περιέγραψε τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων καθώς και τις επερχόμενες δραματικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Οπότε κάνει μια παύση και καταλήγει : «Είμαστε -συγχωρήστε με που θα σας το πω έτσι- και γ@μ...ένοι και δαρμένοι» Κάπως έτσι γλαφυρά συνοψίζεται η κατάσταση»
Από efimerida

Σχόλιο κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ: "Είμαστε και γα....νοι και δαρμένοι"
Με τον δικό τρόπο θέλησε να σχολιάσει, κορυφαίο στέλεχος της Ιποκράττους, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Κάποια στιγμή συνάδελφός του που δεν συμμετέχει στις συζητήσεις με την τρόικα, τον ρώτησε που πάνε τα πράγματα και πως ο ίδιος νιώθει: Η απάντηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ξάφνιασε την ομήγυρη:
"Είμαστε και γαμ...νοι και δαρμένοι" απάντησε κάνοντας ακόμη και τους πιο... απελευθερωμένους πασόκους να κοκκινίσουν.

Λεπτομέρεια: θα ήταν ειλικρινής αν έλεγε πως έτσι νιώθει η κοινωνία κι όχι οι ξεπουλημένοι και βολεμένοι του δικομματικού συστήματος που οδήγησαν τη χώρα στην ταπείνωση και στη χρεοκοπία...

Αλλά που να ξέρουν όλοι αυτοί οι υπηρετές της τρόικας, πως νιώθουν οι πολίτες...

Ευτυχώς όμως οι εκλογές έρχονται και τότε θα το καταλάβουν!
Από kentrinews