Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στα "παπάκια" του μας έχει γραμμένους και ο "Κουρασμένος"

Εκεί που περιμένει όλη η χώρα να μιλήσει αυτός στα "παπάκια" του. Όταν δεν τρώει, εξομολογείται σε φίλους, σε γνωστούς, σε πολιτικούς, σε δημοσιογράφους και ένα σωρό κόσμο τι ακριβώς έγινε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνηση του. Μιλάει για όλους και για όλα όμως off the record. Μιλάει για τους νταβαντζήδες, για κατασκόπους, για το σχέδιο δολοφονίας του, για το βέτο, για τις πιέσεις που δεχόταν από τους αμερικάνους, για τον Πούτιν, για το Βατοπέδι και όταν αυτά δημοσιεύονται στα ΜΜΕ ούτε τα διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Μερικές φορές φέρεται να είναι ενοχλημένος και ενίοτε θυμωμένος και...
από τη στεναχώρια του το ξαναρίχνει στο φαί.

Αντί να βγει και να πει καθαρά τι έγινε αφήνει να δίνουν απαντήσεις για τη στάση του και τη σιωπή του πολιτικά περιοδικά και το βιβλίο "Καραμανλής – Off the record " που πρόκειται να κυκλοφορήσει, ενώ σενάρια τον θέλουν να επιστρέφει στην πολική σκηνή μιας και ο Σαμαράς δεν "τραβάει". 

Μπορεί ο "Κουρασμένος" να εγκατέλειψε χωρίς καμία εξήγηση το τιμόνι της χώρας, τον ΓΑΠ να τον καθαίρεσαν από πρωθυπουργό κι όμως θέλουν και οι δύο τους να επιστρέψουν για να αποτελειώσουν το έργο που άφησαν στη μέση. (Αν δεν το καταφέρουν αυτοί ίσως μπορέσουν τα παιδιά τους και τα εγγόνα τους).
Οι "Σωτήρες" που ενώ θέλουν να επανακάμψουν μας έχουν και οι δυο γραμμένους στα ... "παπάκια" τους.