Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Έπαιζε με τα ονόματα για να μη χάσει την προεδρία σε κόμμα, κυβέρνηση και διεθνή σοσιαλιστική!

Διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο από το Πολιτικό Σαφάρι - Γατί δεν ήθελε να παραιτηθεί ο ΓΑΠ
«ΕΚΠΝΕΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΤΟΣ και ΑΝ... ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...!!!

«ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ--ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ--ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ...!!!

Προσέξτε μία παράμετρο που αγνοούν οι πάντες....
Αύριο Παρασκευή 11-11-2011 λήγει σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ η θητεία του Γιώργου ως Προέδρου του κόμματος δεδομένου ότι εξελέγη στις 11-11-2007.

Η μοναδική περίπτωση να παραμείνει και δή αυτοδικαίως σε αυτή την θέση είναι να έχει παραμείνει ως... Πρωθυπουργός...!!!

Διαφορετικά χάνει τα πάντα και ασφαλώς και την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς...

Ο μόνος πού σίγουρα ξέρει και θυμάται το άρθρο του καταστατικού είναι ο Βενιζέλος--αυτό σας το λέμε με πάσης βεβαιότητος και το υπογράφουμε-- πού τον περιμένει στη γωνία...

Γιά αυτό ίσως ο Γιώργος αυτοξευτιλίζεται με διαγγέλματα, ανακοινώνει Πετσάλνικο, παρά τις αντιδράσεις των Βουλευτών του και στο Προεδρικό Μέγαρο υπαναχωρεί και δεν βρίσκει όνομα για Πρωθυπουργό.

Τώρα «πετάει» το όνομα του Παπαδήμου εν γνώσει του ότι θα τον απορρίψει ο Σαμαράς, αφού έχει βάλει κοκκινες γραμμές και ο Παπαδήμος δέχεται να αναλάβει μόνο ως εκπρόσωπος της... Ε.Ε. και του Ολι Ρεν, δηλ. και σήμερα πάλι ναυάγιο γιά να κερδίσει χρόνο...!!!

Εμάς καλούν γιά θυσίες γιά να σώσουμε την Χώρα και ο Γιώργος «παίζει» με την τύχη ενός λαού γιά την προσωπική του διάσωση και καρεκλοκένταυρη σωτηρία..