Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

O Σκανδαλίδης χρειάζεται «σύμβουλο δημοσιότητας» 1.056.000 Εκατομμυρίου Ευρώ!

Έρχεται και ΄΄Σύμβουλος Δημοσιότητας΄΄ στο Υπουργείο.

Και μετά την προκήρυξη για την παραγωγή και την προώθηση της διαφήμισης το Υπουργείο κάνει νέο διαγωνισμό για Σύμβουλο Δημοσιότητας με προυπολογισμό 1.056.000 Εκατομυρίου Ευρώ. 
Ο Ανάδοχος θα αναλάβει την......
υλοποίηση των δράσεων που αφορούν την πληροφόρηση και δημοσιότητας μέσω των ΜΜΕ για την αγροτική ανάπτυξη. Έτσι ο ανάδοχος θα αναλάβει το πρόγραμμα διαφήμισης και θα καταρτίσει το σχέδιο για την ΄΄΄σωστή΄΄ διανομή του. Το έργο έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Από "agroschannel" μέσω "Σίβυλλα"

Η προκήρυξη ...

΄΄Χρυσό΄΄ συμβόλαιο υπόσχεται το Υπουργείο για παραγωγή και προώθηση διαφήμισης.
800 χιλιάδες θα δώσει τα επόμενα δύο χρόνια το Υπουργείο στον Σύμβουλο που θα αναλάβει μετά απο ανοιχτό διαγωνισμό την προβολή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 . 
Η διάρκεια του έργου είναι...... δύο χρόνια και χρηματοδοτείται απο το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο κατά 75% και 25% απο Εθνικούς πόρους .
Το ΄΄Προωθητικές Ενέργειες ΄΄ περιλαμβάνουν κατ΄ελάχιστον , Συμμετοχή σε Εκθέσεις, Διοργάνωση Ημερίδων, Ενημερωτικά έντυπα, DVD/ VIDEO και αφίσες. Όπως διαπιστώνεται μάλλον το Υπουργείο απο την μέχρι τώρα διαφήμιση που έχει κάνει δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένο απο τον τρόπο και την απόδοσή της και όπως όλα δείχνουν ευλπιστεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγροτών αλλά και εκείνων που θέλουν να ενημερωθούν σωστά και στη συνέχεια να ΄΄καρπωθούν΄΄ τα πλεονεκτήματα του προγράμματος .

Πριν προχωρήσει το πρόγραμμα για τα αποτελέσματα απο τα Ελληνικά αγγουράκια που ζητάει απο την προηγούμενη εβδομάδα η αγορά για να στηρίξει τα Ελληνικά προϊόντα πότε θα ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ο Ελληνικός Λαός.