Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

"Oρφανοί" τρομοκράτες "ζητούν" τρομοκρατική οργάνωση !

Από τους "Παπατζήδες"
"...Ολοι είχαν προετοιμαστεί....Λινκς και ρεπόρτερ είχαν στηθεί απο το πρωί σε όλα τα σημεία που είχαν δράσει οι τρομοκράτες ! Ολοι μιλάνε για τριπλό χτύπημα ! Τα 3D του Σειρηνάκη με την πρόσφατη "Λολίτα" πορνοστάρ δεν θα είχαν καμία αξία μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονταν.Με το πρώτο φως της ημέρας τα τηλέφωνα των δημοσιογραφοκάφρων σίγησαν ! Μια περίεργη σιωπή είχε εξαπλωθεί ...Ο πρώτος που τηλεφώνησε να δει γιατί αυτή η σιωπή ....πήρε την απάντηση ! Το δώσαμε αποκλειστικό στην Χρυσή Ευκαιρία της Τρίτης ! "Ορφανοί" τρομοκράτες ,ζητούν τρομοκρατική οργάνωση !.."

Τι κοινό έχουν στην Ελλάδα ... το ιντερνετ με τη τρομοκρατία !
Μπορεί να δημιουργήσεις οποιοδήποτε είδους εγκληματία...με το καλύτερο σενάριο Hollywoodιανής ταινίας ! Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται ένας υπολογιστής μια σύνδεση στο internet ή μια σελίδα ή μερικές φωτογραφίες ή αναρτήσεις σε blog ! Στην δεύτερη βέβαια τα πράγματα είναι πιο δύσκολα...
Χρειάζεται μια γιάφκα, ένα τρομοκρατικό χτύπημα , ένας ύποπτος , ένας εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου ! Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζονται κάμερες και δημοσιογραφοκάφροι!

Έτοιμοι να εμπλουτίσουν το σενάριο και να το ντεμπουτάρουν με τα ανάλογα οπτικοακουστικά εφέ !
Αυτό που ζούμε τις δύο τελευταίες μέρες, με το θέμα τρομοκρατία είναι για όσκαρ σεναρίου ! Έχουμε τον υπ αριθμόν ένα καταζητούμενο τρομοκράτη να πίνει το φραπόγαλο του στα Εξάρχεια. Οι ράμπο τον αιφνιδιάζουν ...και αυτός τους οδηγεί κατ ευθείαν στην γιάφκα με τα όπλα! Αυτό είναι είναι όλο ! Ποιο FBI ποια CIA ! To κινητό του δημοσιογραφοκάφρου χτυπά ! Βρήκαμε τα όπλα της Σέχτας !

Αυτόματα αυτός πληκτρολογεί στην google εικόνες με την λέξη κλειδί "σέχτα" !Αμέσως βλέπει τον "δημοσιογραφικό θησαυρό" που οι αφελείς τρομοκράτες είχαν στείλει στα ΜΜΕ με την τελευταία τους προκήρυξη !Τα όπλα τους! Αυτό είναι ! Τα όπλα της ΣΕΧΤΑ μίλησαν ! Οχι με σφαίρες ! Με εικόνες ! Αμέσως η είδηση είναι στον αέρα ! Βρήκαν τους δολοφόνους της ΣΕΧΤΑ ! Αυριο θα τους έχουν δεμένους με τα πειστήρια της βαλλιστικής!

Μετά από αυτό έχουν εξουδετερωθεί όλες οι μέθοδοι έρευνας μυστικών και αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών ! Την έρευνα αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοκάφροι και τα δελτία τον οκτώ ! Οι άντρες της αντιτρομοκρατικής ακολουθούν τις οδηγίες τους ! Από κέντρο επιχειρήσεων ΜΕGA...κατευθυνθείτε στον Πειραιά έχουμε γιάφκα ! Ελα κέντρο ,εδώ ΚαφρέΑΝΤ1 λαμβάνεις , ύποπτο διαμέρισμα στην Καλλιθέα ! Στο παιγνίδι μπαίνει και ο τοπικός ανταποκριτής απ' τα Αγρίν ! Οχι για να μεταδώσει τα νεότερα από τα όργια της αχόρταγης μητρομανούς συζύγου ...τοπικού καπνοπαραγωγού , που έπεσε θύμα αδίστακτων νεαρών, που αφού διασκέδασαν μαζί της την εξέθεσαν στο Υοuporn ! Και πλέον έμπειροι αξιωματικοί τους αναζητούν βίντεο προς βίντεο ! Τα πράγματα είναι χειρότερα. Οι άθλιοι τρομοκράτες εξαπλώθηκαν και στην πατρίδα του Πάνου Σόμπολου! Αν είναι δυνατόν ! Γιάφκα "νεκροταφείο" οπλισμού στο Αγρίνιο!
Η νύχτα ήταν μακρυά ,δεκάδες ρεπόρτερ και ανταποκριτές αναζητούν γιάφκες εν αναμονή της μεγάλης μέρας ! Κυριακής κοντής γιορτής που λέει και ο Λαός !

Ολοι είχαν προετοιμαστεί....Λινκς και ρεπόρτερ είχαν στηθεί απο το πρωί σε όλα τα σημεία που είχαν δράσει οι τρομοκράτες ! Ολοι μιλάνε για τριπλό χτύπημα ! Τα 3D του Σειρηνάκη με την πρόσφατη "Λολίτα" πορνοστάρ δεν θα είχαν καμία αξία μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονταν.
Με το πρώτο φως της ημέρας τα τηλέφωνα των δημοσιογραφοκάφρων σίγησαν ! Μια περίεργη σιωπή είχε εξαπλωθεί ...Ο πρώτος που τηλεφώνησε να δει γιατί αυτή η σιωπή ....πήρε την απάντηση ! Το δώσαμε αποκλειστικό στην Χρυσή Ευκαιρία της Τρίτης ! "Ορφανοί" τρομοκράτες ,ζητούν τρομοκρατική οργάνωση !